To nye, kule steder i Oslo med Surf Kombucha!

Vi utvider stadig lista over utsalgssteder av Surf Kombucha! Sakte men sikkert vell og merke. Vi har fortsatt mange på venteliste som vi så gjerne skulle fått til å levere til med en eneste gang, men vi har dessverre ikke nok kapasitet til det enda. Men det skal bli!

Her er i alle fall to nye steder i Oslo. Begge åpnet bare for noen måneder siden:

DEN GAMLE SKOBUTIKKEN i Strøget, Torggata

Dette er en bar på kveldstid, men med mulighet for å ta seg en kopp kaffe på dagtid. Det er nesten litt tropisk stil her, så vår Surf Kombucha glir jo faktisk rett inn! De har til og med snadderosten fra Gangstad Gårdsysteri, så Inderøya er godt representert. Ta turen innom for en kaffe, kombucha eller drink og litt ostesnacks!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

TUNCO på St.Hanshaugen

Dette er en kul wokrestaurant med hjerte for jordkloden, med en ren og bærekraftig matfilosofi. Kortreist mat og kvalitet er i fokus. Gutta bak Tunco har laget konseptet #mealformeal, og gir bort et måltid til fattige barn i Vietnam, for hvert måltid de selger. En litt annerledes fast food sjappe med andre ord. Skikkelig kult sted er det også. Check it out, stikk innom og kjøp en wok og en Surf Kombucha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi er sååå takknemlige og stolte over at så mange fine butikker og spisesteder vil ta inn vår Surf Kombucha <3 Se andre utsalgssteder på hjemmesiden eller facebooksiden vår.

Surf Kombucha

Instagram: surfkombucha

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *