Luksusfrokost

Apropo forrige innlegg, så spiser jeg ikke smoothie hver dag altså! Ikke at dagens frokost er hverdagskost da men. Dette var vell heller en av de noe mer sjeldne luksusfrokostene. Men jeg digger det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her snakker vi tørket and og rein, fermentert kål og et herlig glass frisk Surf Kombucha. Både magen og blodsukkeret ble glad for denne frokosten. Luksus! Kan også legge til at jeg hadde en stor kopp bulletproof kaffe litt tidligere, så jeg fikk også i meg en god dose fett på morgenen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg snart ut på et spennende bloggoppdrag. Følg gjerne med på snapchat, så får du en liten lurkikk av  hvor jeg skal (mareneaa). Resten av dagen blir det tapping av kombucha!

Ha en aaawsome dag <3

Maren

Instagram: maren_aasen

Snapchat: mareneaa

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *