Sunn sjokolademousse med kun tre ingredienser

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Såå sjokoladecraviiiings! Løsning: superenkel, kjapp og sunn sjokolademousse. Denne lager jeg ofte når jeg får lyst på noe godt, fordi det er så enkelt, og jeg har stort sett alltid ingrediensene som trengs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du trenger til 1 porsjon:

  • 1 stor og myk avokado
  • ca. 2 ss kakaopulver (rå kakaopulver evt. bakekakao)
  • ca. 2 ts flytende honning
  • 1 klype havsalt (ikke nødvendig, men det hever smaken litt ekstra)

Miks alt i en bolle med stavmikser. That´s it!

I denne synes jeg det er best med honning som søtning, og da bruker jeg en del, ellers blir det fort bittert på grunn av kakaoen. (Jeg toppet med bipollen, mest for bildets skyld). Jeg spiser den som regel som den er. KUN sjokolade! Men det er også veldig godt å smelte bær, kokosolje og honning i en kjele og helle over. Da har du plutselig en kjempefin og enkel dessert som kan serveres til gjester. (Husk bare å gange opp oppskriften da).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gode fettsyrer fra avokadoen, antioksidanter fra kakaoen og immunstyrkende stoffer fra honningen. Helt greit å kose seg litt ekstra på en mandagskveld da. Med fyr i peisen og stearinlys på bordet ble det jaggu skikkelig høststemning og kosestund <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maren

Instagram: maren_aasen

Snapchat: mareneaa

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *