Nå er det alvor. Er vi klare for dette?

Denne uka har det vært møte med banken, næringsselskap, mulig investor og vi har hatt «familieråd». I morgen er det nytt møte med næringsselskp, mulig investor og Innovasjon Norge. Det snakkes, diskuteres og forklares. Selskapsform, investeringer, aksjer, lån, sikkerhet, framtidsplaner og valg. Noe skjønner jeg, noe skjønner jeg ikke. Det nevnes pengesummer som jeg aldri har hatt noe forhold til, mens jeg får «dagpenger av NAV under etablering», og betaler på studielån. Noen dager har jeg lite matlyst og er kvalm. Det er  tungt å stå opp om morgenen, så jeg drøyer det en time ekstra. Tårer, sinne og frustrasjon kommer i tide og utide. «Jeg er bare hjemme en periode», har blitt til å innse at skal vi satse, må jeg nok være hjemme en god stund til. Jeg skal love deg at jeg har svelget mange kameler på grunn av akkurat dette. Jeg er rastløs. Jeg savner venner, fester, kule eventer, kafédater, jentekvelder. Jeg sitter alene å ser «Stream» på fredag kveld. Alene å ser Skal Vi Danse og Lindmo på lørdag kveld. Drikker vin. Og tenker «er det verdt det»?

Nå er det alvor. Det er så klart Surf Kombucha jeg snakker om. En del valg skal nå tas om veien videre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så grunnen til at jeg fortsatt er her, og holder på, er jo så klart at jeg har trua. VI har trua. Alle har så sykt trua! Vi har vell aldri vært i tvil om at dette kommer til å funke som bare det! Da er det ikke bare Surf Kombucha vi snakker om, men vi ser uendelig med muligheter og utviklingspotensialer. Nye ideer blomstrer opp hele tiden, og det bruser over av iver og engasjement. Ikke bare hos meg, men hos Luca, familien min og alle andre rundt som vi snakker og diskuterer med. Og det er vi evig takknemlige for, at vi er så heldige som har så mange rundt oss som har minst like trua som oss selv. ALLE vil at vi skal få til dette. Og alle er så snille og hjelper oss. TUSEN TAKK for det! Uten dere hadde vi aldri kommet dit vi er nå, aldri sett de mulighetene vi har foran oss, og aldri kommet til å starte på det som skal skje videre.

Vi ER klare! Men som pappa sa, «disse valgene du gjør nå, SKAL være ubehagelige og vanskelige, hvis ikke har du ikke skjønt alvoret». Så selv om det knyter seg litt ekstra i magen, og vi svelger noen kameler, er jeg sikker på at det er verdt det. Til slutt. Så får bare veien bli til mens vi går.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb2 preset

Så uansett hvilke valg som blir tatt videre nå, vil jeg si TUSEN millioner takk til alle som har hjulpet, motivert og støttet så langt. Mamma, pappa, Luca og resten av familien, Jostein og resten av Gangstadgjengen, Trond Asgeir, Arnar og Mære Landbruksskole, venner og kjente som har heiet, Ølbrygger Jørn, gjengen på TESS, Gry Hammer, Innovasjon Norge, Karoline Stangvik, Håvard Gausen, Petit Agentur, Sky Kombucha, Hawaii Kombucha, Organic Food Incubator, den norske ambassaden i Portugal, alle butikkene som er så positive… ja, lista er lang. Dere vet vem dere er. ALLE jeg har mast på. Takk <3

2016-09-14-16-12-41

For oss er ikke dette en liten, ubetydelig greie, men faktisk viktige valg som vil være med å definere livet til Luca og meg fremover.

Maren

Instagram: maren_aasen

Snapchat: mareneaa

1 kommentar

  1. […]  Nå er det alvor. Er vi klare for dette?  […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *