VLOG #8 September feelings

First thing first… tusen takk for alle fine ord etter forrige innlegg! Det varmer og motiverer til tusen! <3 Til og med Luca som er i Portugal og surfer gleder seg til å komme tilbake å jobbe. Og du kan jo tenke deg, å sette en som har levd av surfing, reising og bølger i over halve sitt liv, på en gård midt i Norge. Uten bølger. Ja, da skal det virkelig være noe viktig der.

Så til dagens VLOG. (Noen ganger er det jo fint med film og bilder i stedet for tekst, right?). Her er det jo både høststemning og indian summer. Det er bare å komme seg ut og nyyyte (søndagstur kanskje?)!

Oppskrift på den veldig dårlig forklarte smoothien HER.

Husk og trykk abonner på min youtubekanal HER da 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maren

Instagram: maren_aasen

Snapchat: mareneaa

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *