Frokost paleo style

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor ikke spise det beste naturen har å by på til alle døgnets måltider? I dag byttet jeg ut smoothien med denne fargerike, digge skåla her. Fylt med salat, øko spekepølse, tomater, kimchi, avokado, frøknekkebrød med smør, olivenolje og oregano. Real paleo style der altså. Det gjorde spesielt godt etter ei skikkelig styrkeøkt. Som regel skjer styrketreninga på ettermiddagen da jeg føler meg sterkest, og heller løping på morgenen. Men det er godt å variere litt også.

Jeg filmet styrkeøkta, så kanskje kommer det en ny VLOG etter hvert…? Sjekk ut mine forrige i mens da! Og trykk «ABONNER«. Hvorfor? Ehhhhm… egentlig bare fordi JEG synes det er gøy. Haha. Har blitt litt hekta på vlogger nå serru. Forhåpentligvis kanskje du får noe nyttig ut av det også? Sånn innimellom fjaset liksom. Orker ikke å ha det for høytidelig hvis du skjønner. Tips meg gjerne om det er noe DU vil at jeg skal volgge om! (Og nei, jeg kommer IKKE til å lage sminkevideo………)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg syns forresten alle burde ha en sånn frokost minst én dag i uka. Right?

Instagram: maren_aasen

Snapchat: mareneaa

Youtube: Maren Aasen 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *