
Dagens middag. Enkel penkel og supergod. Kikertpannekake med salat, guacamole og stekt spekepølse.
For kikertpannekaken trenger du bare tre ingredienser. Bland alle ingrediensene i en blender, eller med stavmikser og stek i smør som en vanlig pannekake. Fylles med AKKURAT det du måtte ønske. Passer også perfekt til fredagstacoen.
1 kopp kikertmel (kjøpes på internasjonal butikk)
1 kopp vann
En dæsj olivenolje

For guacamolen moser du først avokado, hvitløk, limesaft og salt med stavmikser, også rører du inn hakkede cherrytomater, løk, jalapeno og koriander.


Som alltid når jeg lager disse hadde jeg en til dessert, med smør, honning og kanel! Eller honning og peanøttsmør. Mmmm himmelsk! Og apropo himmel… Fikk ikke tatt bilde av dessertpannekaka, for da hadde himmelen allerede blitt som nedenfor! FIIINT! Men ikke fint bildelys. Må vell skaffe noe mere lys til vinteren….

Instagram: maren_aasen
Snapchat: mareneaa
YouYube: Maren Aasen
[…] på superpannekaker (min favoritt), kikertpannekaker, vafler og […]