Morgentur i soloppgang

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommer fortsatt ikke over hvor fint det er ute nå. Absolutt den fineste tida av året (så lenge det er fint vær da). Det begynner å bli veldig kaldt, og desto enda vanskeligere å komme seg ut på en liten morgentur. Men hallooo for et syn når man først kommer seg ut. Jeg tar bare en liten 20 min runde gå / rolig jogg for å få inn litt hverdagsaktivitet. Merker at når jeg både jobber og trener hjemme, blir det ikke så mye aktivitet bortsett fra om jeg har en treningsøkt, eller jobber i kombuchaproduksjonen. Går jo verken til noe buss, jobb eller andre ting.

Når jeg var ferdig med runden måtte jeg inn å hente kameraet mitt og gå ut igjen å knipse noen bilder. Jeg kjøpte ny linse til kameraet mitt i går, så det klødde i fingrene etter å teste. Har derfor egentlig ikke noe annet fornuftig å dele enn litt deilig høststeming. Fant også en skikkelig fin høst-spilleliste på spotify som passer perfekt som soundtrack til hverdagen nå, den finner du HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lyset altså <3
Nå driver jeg å baker surdeigsbrød, og senere i dag skal jeg på kaffekurs, følg med på snap om du vil.. mareneaa 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin dag!

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *