Bli med å heie frem Norges sprekeste crossfitatleter!

Okeeeey… Surf Kombucha på nok en mission. På søndag skal jeg nemlig stå på stand med smaksprøver igjen. Denne gangen på Crossfit Fønix i Drammen. Selv har jeg bare så vidt testet et par crossfitøkter, så er veldig nysgjerrig på hvordan dette miljøet egentlig er, og hvordan en sånn konkurranse foregår. Hør bare på det her:

» 23. Oktober har Mylna og Noractive.no invitert alle crossfitboxer på Østlandet til en sprutende svett og intensiv lagkonkurranse. Vinnerlaget stikker av med en helt egen Airdyne AD8 til sin box, til en verdi av 20 000 kr. Bli med å heie frem noen av Norges sprekeste crossfitatleter!

Med på arrangementet har vi ingen ringere enn Kristin Holte, som stiller med motivasjon og inspirasjon i form av et foredrag med fokus på hennes opplevelse av Crossfit Games 2016. Bli med på en sporty opplevelsesdag i ekte Crossfitånd, proppfull med inspirasjon, motivasjon, spenning og teamwork» 

YEAH!

img_2951
Later som jeg vet hva jeg driver med. «I welcome you to the community of people who have decided that easy will no longer suffice»

Hvis du er en crossfitter kan du altså melde på lag fra din box (det heter det, sant? Føler meg skikkelig nuuub på dette). Er du IKKE en crossfitnørd, kan du likevel joine meg som nub og være med å heie på og se på morroa! Kristin Holte som har vært med i Crossfit Games skal holde foredrag. Jeg og et par andre står på stand, og etter konkurransen er det en åpen treningsøkt for alle som vil være med!

Jeg gleder meg i alle fall VELDIG til å se et litt annet miljø enn bare kostholdsnerder. Elsker jo trening og idrett, og savner skikkelig det herlige fellesskapet det gir. Så det skal bli godt å få lov å føle på adrenalinrushet i.. eehhh boxen?? Men jeg veldig spent på hvordan kombuchaen blir tatt i mot av crossfitterne. Har det liksom for meg at det går mest i typ RedBull og NOCCO, så kommer jeg med fermentert te liksom.. Såå jeg stiller i alle fall med et åpent sinn og ikke så mye forventninger, annet enn en spennende dag med nye inntrykk.

Jeg blir veldig glad om det kommer flere nuuubs å heier på, så jeg ikke blir helt alene her! Jeg drar dit sammen med flotteste Pia Seeberg, så skal nok overleve 😉

Se info om påmelding og program HER, så sees vi!

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen 

1 kommentar

  1. […] jeg skrev i dette innlegget, arrangerte Mylna og Noractive.no en crossfitkonkurranse på Crossfit Fønix i […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *