Surfefeber og oppskrift på gresskarsuppe

GOOOOD MORGEN!

Nå sitter jeg på Værnes og venter på fly. Første stopp er OSLO. Først skal jeg å teste noe som høres både veeldig rart og deilig ut! Aldri hørt om det før nå nettopp da jeg fikk tilbud om å teste. Hvis det faktisk er digg kommer det vell et innlegg om det på bloggen etter hvert. Kjenner jeg meg selv rett blir det sikkert en snap mens jeg er der i dag for de som er nysgjerrig… (mareneaa).

Så blir det ut på byen med the girl squad i kveld, og Surf Kombucha stand i Drammen på søndag, før jeg flyr av sted til Portugal for å møte Luca igjen. Det er 2 måneder siden sist jeg så han, så DET skal jammen meg bli godt! Jeg har så klart med noen flasker kombucha og både kamera og ny GoPro, så håper på å få til noen kule klipp. Planen er å være mest i Ericeira / Lisboa denne gangen. Det er også world tour surfekonkurranse i nærheten, i Peniche. De har allerede startet, men jeg krysser alt jeg har for at bølgene blir dårlig i helgen, slik at de tar en pause og fortsetter når jeg er der! Jeg har sett på i Portugal en gang før, og en gang i Frankrike, og det er så spennendeeee! Verdens BESTE surfere atså. Kelly Slater, Julian Wilson, John John og resten av gjengen! Jeg hadde et håp om å prøve å gi Kelly Slater en flaske Surf Kombucha, for jeg vet han er veldig opptatt av det sunne liv. Hehe. HER kan man forresten se konkurransen live.

1614571_592188727592885_4386109169032592689_o-kopi10960259_592188894259535_532833518503538974_o-kopi

Jeg skal få ny våtdrakt av Luca når jeg kommer dit, og surfebrettet mitt er også der, så jeg er kjempegira på å surfe så mye som mulig! Men jeg surfer jo ikke akkurat i hvilke som helst bølger da. Jeg er både litt for amatør og pingle til det, så får se hvor mye det blir. Vi er forresten også invitert til den Norske ambassaden i Lisboa, for en presentasjon av en bok av noen norske gründere, inspo til gründerlivet, og kanskje få noen gode kontakter. Men mer om det senere. Så det blir på en måte litt jobb denne gangen også, men det er bare gøy! Det heter jo tross alt SURF Kombucha, og det er viktig for oss å kunne ta noen sånne turer for både inspirasjon og motivasjon til å fortsette hjemme på gården. Hvis ikke hadde det nok ikke blitt like gøy å holde på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aaaanyways.. her kommer oppskrift på gresskarsuppen som jeg delte på snapchat tidligere denne uka. Den ble SÅ god! Spiste den til både lunsj, middag og frokost neste dag. Lettvint sa du? Yes, og veldig sunt, ikke minst. Tror jeg må lage den igjen i Portugal, til den faktiske Halloweenhelga, hvis jeg finner noe gresskar. Se også HER for oppskrift på gresskarpuré. Det blir som regel mer enn nok gresskar når man kjøper et helt ett, så fint å lage fler ting.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

GRESSKARSUPPE

Gresskar (1/2 lite ett, eller ca 1/4 av en stor en)

1 stor søtpotet

2 løk

5 fedd hvitløk

2-3 cm fersk ingefær

1 liter kraft (evt. buljong)

Olje til steking (f.eks. kokosolje)

Kokosmelk eller annen melk  (ca 2 dl)

Salt

  1. Skrell og del opp gresskar og søtpotet i store terninger
  2. Hakk opp løk, hvitløk og ingefær og stek i olje i en stor kasserolle
  3. Ha så i gresskar, søtpotet og kraft/buljong, kok opp og la det småputre til gressakaret og poteten er myk
  4. Mos med stavmikser
  5. Smak til med salt og kokosmelk
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOD HELG <3

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *