SURF´S UP!

Nå har jeg akkurat stått opp, sitter her og chiller litt mens Luca har sin første surf session i dag. De første dagene var det bra bølger for han, de tre siste har det vært smått og fint for meg, så jeg har surfet så mye jeg har orket. Luca har julpet meg litt i vannet av og til, og jeg har fått mange bra bølger. Sååå gøy! Og slitsomt. Har ikke orket og trene noe annet mens jeg har vært her. Armer, rygg og skuldre får i alle fall kjørt seg med all padlinga. I dag var det visst litt større, så da får vi se om om det blir en liten løpetur i stedet eller om jeg tørr å ut i vannet en tur jeg også. Jeg la akkurat et lite filmklipp fra GoPro-kameraet på instagram

??‍♀️???? #surf#ericeira#portugal

A post shared by M A R E N A A S E N (@maren_aasen) on

Eehe.. gira i vertfall! Jeg tenkte på det når jeg gikk opp av vannet i går, at hvis jeg har ti dårlige bølger, og bare én bra, er det den ene brae jeg husker og gleder meg over i ettertid. Det er jo ofte litt motsatt i livet ellers… ti positive kommentarer eller hendelser, og én stygg / dårlig… hvilken er det man går rundt å husker og tenker på etterpå? Som regel den ene stygge / dårlige, right?

DCIM100GOPROGOPR0787.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svigermor kom også hit til Ericeria fra Algarve på torsdag, og skal være til i morgen. Veldig koselig siden vi ikke sees så ofte. Det går (som alltid) mye i yatzy, strikking, god mat og vin mellom surfeslaga. Været har vært skiftende fra 17 grader og regn når jeg kom, til sol og 27 grader. Stort sett er det sånn akkurat passe temp og et lite slør av skyer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh som jeg gleder meg til å bo her en dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

After Surf Kombucha Oooooh yes.. blir ikke bedre enn det!

Nå er det på tide å komme seg ut og nyte de siste dagene. Ha en finfin søndag <3

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *