Kremete avokadoshake

14964172_10154472985900027_1084547079_o

Etter en varm dag i sola fikk jeg denne servert på stranden i Portugal. Avokadoshake med smak av hasselnøtt og sjokolade. Nam! Den var så enkel og god at jeg tenkte jeg måtte huske å lage den når jeg kom hjem, and so I did. Den var laget av havremelk, avokado, hasselnøtter og sjokoladesaus, og jeg gjorde nesten det samme..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

AVOKADOSHAKE 

Til 2 store glass trenger du:

5 dl melk (vanlig, mandel, havre eller hasselnøtt. Jeg brukte mandelmelk)

1 avokado

2 never hasselnøtter

En halv plate mørk sjokolade

Evt. søtning, f.eks. kokosnlomstsukker eller honning

  1. Bland melk, avokado, hasselnøtter og evt. søtning i en blender. Smak til med søtning etter ønske, og mer avokado eller melk til ønsket tykkelse.
  2. Smelt sjokolade i vannbad. Hell sjokoladen rundt kanten inni glasset og tøm shaken oppi, slik at det blir et fint sjokolademønster som på bildet. Dette er vell mest for syns skyld. Husk å rør inn sjokoladen godt med en skje når du skal drikke, slik at det blander seg 😉

Jeg fikk den servert med isbiter, og litt mer flytende enn den jeg laget. Men like god uten is, og litt tykkere konsistens synes jeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

God helg, og god lørdagskveld <3

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *