Modelljobb i Ålesund og Trondheim

Etter å ha sittet tre dager til ende med møter, regneark og Surf Kombucha, blir det nå et lite avbrekk med modelljobbing. Jeg er på vei til Ålesund for to dagers fotoshooting for BLÆST som jeg har jobbet med før, også blir den en dag shooting i Trondheim for noe julereklame på fredag. Jeg gleder meg til å se Ålesund (igjen?)! Husker faktisk ikke om jeg har vært der eller ikke? Vi skal shoote ute, så håper bare ikke det er så mange minusgrader som det var her i dag tidlig (-10) !! Også blir det fint med litt julestemning inne i studio på fredag. Har allerede begynt å fått litt julesteming med kuldegrader, snø (på snapchat), klementiner og pepperkaker. Sååå koselig!

Her er noen bilder fra forrige shoot for BLÆST i sommer da vi gjorde SS17 kolleksjonen. Da var det opp mot 30 varmegrader i Oslos gater, og problem med å holde øynene oppe i to hele dager med solskinn, speil (!!!) som reflektor, i tillegg til veeldig lyse omgivelser i Operakvaralet og Barcode.

500-red508-black508-yellow511-aqua513-aqua513-coral526-coral527-black554-black555-white 567-coral567-white

Freshe og fine farger til regnfulle dager neste vår!

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *