Podcast – mine favoritter

Når jeg trener, jobber med kombucha alene, er på reise, går tur, rydder osv, må jeg ha noe på øret. Når jeg trener intensivt liker jeg best å ha musikk. Når jeg trener roligere eller gjør litt kjedelige ting, liker jeg å høre på podcast. Er jeg opplagt og fokusert liker jeg å ha podcaster som lærer meg noe, så da går det stort sett i ernæring, helse og trening. Om jeg blir lei av det, er sliten, i dårlig humør eller ukonsentrert, er det en morsom podcast, eller bare  P3 som gjelder.

Det som viktig å huske når man hører podcastepisoder om trening, ernæring og helse, er at de som blir intervjuet ofte er eksperter eller folk som har erfaring på spesielle områder. De er som regel veldig inn i sin greie, og kan ha sterke meninger om hva som er rett, galt og det beste for alle. Ta derfor alt med en klype salt, og ikke heng deg alt for mye opp i det én person sier. Hør episoder av mange forskjellige folk om samme tema. og om forskjellige temaer. Da vil du få et litt mer nyansert bilde av ting, og forstå at selv om noen mener de har funnet den perfekte oppskriften, trenger ikke denne oppskriften å fungere for alle.

De fleste podcastene kan enten høres på podcastens hjemmeside / blogg, på iTunes eller i podcastappen på iPhone. (Tror appen må lastes ned på Android). Her er mine TOPP 4 PODCASTER som jeg alltid går inn på først og sjekker om det har kommet noen nye interessante episoder (trykk på overskriften for å komme rett til podcasten):

skjermbilde-2016-11-08-kl-22-12-25

INGEFÆR PODCAST

Letthørt, norsk podcast av Sara Loussius om helse og sånt. Kanskje det enkleste stedet og starte om man er ny i podcastverden (innen helse). Her tas det opp aktuelle og interessante temaer på en lærrerik, men hverdagslig måte.

skjermbilde-2016-11-08-kl-22-59-26

FAT-BURNING MAN

Med Abel James. Jeg digger denne mannen og måten han snakker seg gjennom episodene på, sammen med gjestene sine. Denne kan kanskje være litt tungt stoff for noen, men her er det mange interessante episoder der han intervjuer flinke folk og eksperter på forskjellige områder.

skjermbilde-2016-11-08-kl-22-49-16

PALEO HACKS 

Med Clark Danger. Mye de samme temaene og gjestene som den forrige, men alltid fint å høre ting flere ganger med litt forskjellige vinklinger.

skjermbilde-2016-11-08-kl-22-48-16

TUSSVIK OG TØNNE
Med Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik. Hva skal man si? Så drøyt og morsomt at det er umulig og ikke le, selv på en dårlig dag. Denne har reddet meg fra mange sene, leie jobbkvelder alene!

Dette var altså mine topp fire som jeg alltid sjekker først, og har hørt mest på. Her kommer noen til som jeg så vidt har hørt på, eller er innom av og til og bare hører noen utvalgte episoder, (trykk på bildet for å komme rett til podcasten):

skjermbilde-2016-11-08-kl-23-01-59skjermbilde-2016-11-08-kl-23-06-49skjermbilde-2016-11-08-kl-23-18-12skjermbilde-2016-11-08-kl-23-10-43skjermbilde-2016-11-08-kl-23-11-29skjermbilde-2016-11-08-kl-23-17-33skjermbilde-2016-11-08-kl-23-03-38

Heia Pia <3  Denne er forresten også norsk, letthørt og fin for de som ikke ønsker så kompliserte greier og mye tung fagstoff.

Hvilke podcaster hører du på? Jeg er alltid gira på å finne nye favoritter!

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *