Brownie med bare tre ingredienser!

Hey baabes!

I dag har det vært navnefest for lille Astrid, mitt skjønne tantebarn. Det var mange som hadde meldt seg til å ha med kake, men siden jeg verken tåler egg eller melk, ville jeg ha med noe så jeg var sikker på at det var noe jeg også kunne spise. Jeg ville bare lage noe veldig veldig lettvint, og valge derfor denne superenkle brownieoppskriften til Helene Ragnhild, med bare tre ingredienser! I tillegg lagde jeg en glasur, og pyntet med valnøtter, kokos og røde hjerter. SÅ enkel å lage, og veldig mektig og god! Selve kaken er også vegan, for de som bryr seg om det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til kaken trenger du: 

3 modne bananer

1 dl nøttesmør (jeg brukte peanøttsmør)

1/2 dl kakaopulver

Evt. en klype havsalt

Mos bananene og bland alle ingrediensene med en stavmikser. Hell røren i en liten brødform med bakepapir, og stek i 20-25 minutter på 180 grader. (Jeg doblet oppskriften, og trengte derfor 5-10min lengre steketid).

Til glasuren trenger du: 

1 plate sjokolade (jeg valgte mørk, melkefri sjokolade)

1 ss meierismør

Smelt sjokolade og smør i vannbad og hell det over kaken. Sett kaken kaldt en stund så glasuren stivner til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *