Finally blogging in english again! About nutrition, health, training, life…

FOR ENGLISH SCROLL DOWN

Da jeg startet å blogge for ett og et halvt år siden skrev jeg innleggene både på norsk og engelsk. Dette var så klart fordi jeg ønsket å dele oppskrifter, helse- og treningstips, og hverdagslig fjas også med mine venner i Portugal og andre land. Siden jeg også gjør ernæringskonsultasjoner online, kan jeg ha klienter utenfor Norge. I tillegg er drømmern fortsatt å flytte til Portugal etter hvert, og da er det fint å sakte men sikkert bygge seg opp et navn der også.

Etter hvert gikk jeg bort i fra overssettingen, siden flesteparten av leserne mine faktisk er norske, og det er jo litt ekstra jobb å skrive dobbelt opp. Likevel er det fortsatt en del utenlandske (særlig Portugisiske) som følger med både på instagram, facebook og blogg. Jeg får kommentarer på at de liker bloggen veldig godt (selv om de ikke forstår noe), og at det er så mye fine oppskrifter som så gjerne skulle ønske jeg skrev på engelsk. Sååå nå tenkte jeg det var på tide å gjøre et forsøk igjen. Alt kommer så klart til å være på norsk som før, men i tillegg oversatt til engelsk underveis eller i slutten av innlegget. I hvertfall de fleste, eller deler av innleggene. Overskriftene blir vell litt sånn blanding tipper jeg. Videobloggene får jeg se hva jeg gjør med… vlogg på engelsk? ehmmmm….

Jeg tester noen uker, kanskje måneder, og ser hvordan responsen er. Så del gjerne dette innlegget videre om du har noen utenlandske venner og kjente som kunne vært interessert i det jeg skriver! Jeg gjør en liten presentasjon av meg og bloggen på engelsk nederst i innlegget i dag.

Nå har jeg hatt en liten powernap, og er klar for å trene! Jeg måtte kjøre Luca til flyplassen kl 3 i natt, så har vært oppe en hel dag allerede. Han er nemlig på vei til Rio for å surfe i en konkurranse! Men mer om det i morgen. Heiiiii så lenge. Ooog husk å del innlegget da!! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// When I started blogging for a year and a half ago I wrote all the posts both in Norwegian and English. This was because I wanted to share recipes, health and fitness tips, and everyday silliness also with my friends in Portugal and other countries. Since I also do nutrition consultations online, I have clients outside Norway too. My dream is still to move to Portugal eventually, so then it’s nice to slowly build up a name there too.

I´ve had a break from this translation, since most of my readers are Norwegian, and there’s definitely some extra work to write in two languages. Still there are some foreign (especially Portuguese) following me both on instagram, facebook and blog. I get comments that they like my blog (although they do not understand anything). Sooo now I thought it was time to make an effort again. 

The english text will be in grey, and appear during or in the end of the post. At least parts of the posts, or some of them. The headlines might be a bit mixed I guess. I’m testing a few weeks, maybe months, and see how the response is. If the respond is good, I will continue. So if you like this idea, or you have some foreign friends who might be interested in what I write… please share this post! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Just a shortie about me

Maren Aasen, norwegian, 26 years old. I´m a nutritiontherapist, and have a bachelor in nutrition physiology. I work with clients as a nutritionist both online and here at home on the farm in Norway. I help with diet regarding weight, energy and health issues like digestion problems, autoimmune deseases and over all a happy and healthy body. Send me an e-mail if you have queation about this: post@marenaasen.no

Some of you might know me through my boyfriend Luca. He´s a norwegian/french surfer who grew up in Portugal. We met for over 4 years ago, and have been together since, moving back and forth Norway-Portugal. Right now we´r in Norway starting up the business Surf Kombucha (page will come in english later), making this awsome healthy drink, kombucha. Check it out on facebook and instagram. I also work now and then as a model. 

DSC_2801 copy10960259_592188894259535_532833518503538974_o-kopi

On the blog I post recipes, nutrition and health advice, workout inspo, travels, Surf Kombucha and just random everyday life. Hope you would like to follow, and feel free to give me some feedback.

Down below you see where you can follow me. Snapchat will mostly be in norwegian, but the instastories is more in english. The video blogs on YouTube are in norwegian for now, but give me a heads up if you would like them to be in english? 

Now I´m ready for a workout! I had to drive Luca to the airport at 3am, so have been up a full day already Zzzzz.  He is in fact on the way to Rio for surf a contest! But more about that tomorrow. So byyyye for now! And remember to share the post!! <3

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *