Go Luca and Team Norway in Rio!!

English – scroll down

I går reiste Luca en «snartur» til Rio De Janeiro. Jeg sier snartur fordi reisen tar mer enn en dag, det lengste flyet er 12 timer, og han skal bare være der i 5 dager før han flyr hjem igjen. Han skal nemlig være med i Rocky Man, en av verdens største multisportkonkurranser!

På hvert lag er det fem utøvere. En surfer (Luca), en skater, en BMX-syklist, en maratonløper, og en fjellmaratononløper. Hver utøver skal konkurrere i sin sport, og i tillegg skal hele laget padle en stor kano, og løpe 1,5 mil. Alt på en og samme dag!

 

henrique-pinguim-avisa-hordaland-no
Bildet hentet fra avisa-hordaland

Dette er det femte året Rocky Man blir arrangert. De tre første årene vant USA, og New Zealand ble nummer to. I fjor stilte for første gang Scandinavia med lag, og vant! Med et lag som aldri hadde møttes før de stod klare i Rio. I år er det Team Norway som stiller som lag. Noen av utøverene fra i fjor er byttet ut, så det blir spennende å se hvordan de klarer seg i år. USA var visst litt bitter etter tapet i fjor, og er klare for revansj i år.

rockyman
Bilder hentet fra avisa-hordaland.no og rockyman.com.br

Rocky Man viste seg å være knallhardt, med padling, løping opp de bratte gatene i Rio (jeg ser for meg Fast Five filmen..), løping i sand i tillegg til flere runder med surfing. Luca ble med uten egentlig å vite hva han gikk til, eller å ha trent noe særlig annet enn surfing i forkant. Etter konkurransen var de ute og feiret seieren, for så å sette seg rett på et 12-timers fly hjem neste dag. Han klarte ikke å gå på en uke etterpå! Han var såå ødelagt. Forhåpentligvis er han mer forberedt i år.

15037201_10208899312012416_1157429308198354369_n

Konkurransen skjer nå på lørdag, og HER kan du følge med på hvordan det går med Team Norway. Jeg hadde sååå lyst til å være med (å se på), men det ble litt for langt og dyrt for så få dagar. Det får bli en annen gang.

HEIA HEIA!

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen 


English

Yesterday Luca traveled to Rio De Janeiro. He´s going to compete in Rocky Man, one of the largest multisport competitions in the world! On each team there are five athletes. A surfer (Luca), a skateboarder, a BMX cyclist, a marathon runner, and a mountain maratonon runner. Each contestant will compete in their sport, and in addition the whole team have to paddle a large canoe and run 15km. All in one day!

This is 5th year Rocky Man being held. Last year was the first time Scandinavia joined with a team, and they won! It turned out to be hard, with paddling, running up the steep streets of Rio, running in the sand as well as several rounds of surfing. Luca joined the competition whitout actually really beeing prepared. He could not walk for a week afterwards! He was soo smashed. Hopefully he is more prepared this year.

The first three years the United States won, and New Zealand finished second. Last year, Team Scandinavia won, with a team that had never met before. This year Team Norway is in the competition. Some athletes from the team last year has been replaced. USA was certainly a little bitter after losing last year and was ready for revenge.

The competition takes place this Saturday, and HERE you can follow the updates from Team Norway. GO GO!

1 kommentar

  1. […] ja.. Luca kom forresten seirende hjem fra Rio i går! Han og Team Norway tok jaggu førsteplass i RockyMan i år også! […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *