Ukas matinspo / food inspo

Hallooo og good ny start på uka!

Jeg tenkte på en ting… jeg setter jo sammen mange måltider i løpet av en uke som jeg ikke legger ut noe om på bloggen. Både fordi det er ting jeg har lagt ut før, også er det en del litt sånn.. heelt enkle, alminnelige måltider som jeg tenker at ikke er så interessante. Jeg er for eksempel ikke så flink til å legg ut middager, da det som regel går i fisk eller kjøtt, med salat, grønnsaker, potet eller søtpotet til. Dette er liksom så basic for meg at det blir bare rart å skulle legge ut en oppskrift. «Stek noe kjøtt eller fisk å ha litt grønt til» liksom.. som regel ikke noe spennende greier. Men, jeg skjønner jo også at det ikke er så basic for alle, og at noen faktisk kan dra nytte av litt sånn inspo også. Og derfor mine venner, tenkte jeg å prøve å huske å knipse bilder av denne maten også, vertfall litt sånn av og til, og samle det til ett innlegg som postes søndag eller mandag. Siden det er veldig dårlig lys om dagen, og alt heller ikke alltid ser like fristende ut på bilder, er det ikke sikkert at alle bildene er tipp topp, men det er vell litt av poenget også..? Vanlig mat for vanlige folk…

Nå tok jeg ikke akkurat så mye bilder forrige uke, så får heller komme sterkere tilbake denne uka. Men her er i alle fall første

«UKAS MATINSPO»-innlegg.

15204300_10154536649320027_1131363298_o-copy

Hjemmebakt surdeigsbrød med majones, kokt egg, kaviar, havsalt og pepper. Og en stor kopp yerba mate med kokosolje, kollagen og mandelmelk

// Homemade sourdough bread with mayonnaise, boiled eggs, caviar, sea salt and pepper. And a large cup of yerba mate with coconut oil, collagen and almond milk.

15231738_10154539522365027_1307235734_o-copy

Hjemmebakt surdeigsbrød med sennepssild og tomatsild som Jostein (kokk og daglig leder på Gangstad Gårdsysteri) har laget. SÅÅÅ gode!! Tjuvstarter julefrokostene med disse! Silda er å få kjøpt i gårdsbutikken på Gangstad.

// Homemade sourdough bread with homemade mustard herring and tomato herring. Sooo good!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En meget enkel lørdagsmiddag. Stekt pølse: Luca spiste saupølse fra nabogården. Siden det er melk i de stekte jeg litt av vår spekepølse, Gangstad Snabb. I tillegg hadde vi sopp stekt i smør, hvitløksbåter, havsalt, chilikrydder og pepper, og en liten salat med paprika, granateple, olivenolje og eplecidereddik. Siden vi var sjåfør den kvelden ble det Surf Kombucha i stedet for vin.

//A very simple Saturday dinner. Fried sausage: Luca ate sausage of sheep from a neighbor’s farm. Since there is milk in it, I used bit of salami from our farm. We also had mushrooms fried in butter, garlic, sea salt, chili seasoning and black pepper, and a small salad with peppers, pomegranate, olive oil and apple cider vinegar. Since we were driving that night we had Surf Kombucha instead of wine.

..håper dere plukker opp noe inspo og tips her etter hvert da! Ha en awsome uke! <3

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no


I put together many meals during a week that I don´t post anything about on the blog. Both because there are things I’ve posted before, and most of is just very basic stuff. However, I understand that for some people this is not so basic, and can be a great inspo as well. So then my friends, I will take some photos during the week, and gather it into one post that I will post on Sundays or Mondays. Since it is very bad light these days, and everything does not always look as tempting in the pictures, the pictures will not be perfect every time, but that´s kind of the point too, right? Ordinary food for ordinary people …

I did not exactly take much pictures last week, but I´ll come back stronger this week. But here is anyways the first «This weeks food inspo» posts. 

..hope you will pick up something inspo and tips here eventually! Have an awsome week! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *