VLOG #11 Mitt favoritt surdeigsbrød

First thing first… i dag snapper jeg fra KOSTHOLDSDAMENE sin snapchat igjen, så add om du vil se hva jeg finner på i dag.

Ogsååå har jeg endelig klart å somle meg til å filmet en ny videoblogg, nemlig hvordan jeg baker mitt favoritt surdeigsbrød! Det eeeer så saftig og godt, og det blir nesten bare bedre og bedre for hver gang jeg lager det! Og det kan hele familien kan skrive under på. Mange kvier seg kanskje for å bake surdeigsbrød, for det høres så komplisert ut. Jeg har jo lagt ut oppskrift før, men det er liksom litt lettere å få SE hvordan det gjøres. Så da håper jeg du liker filmen, og kaanskje får lyst til å prøve deg på å bake surdeigsbrød!? (link til oppskriften nedenfor).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og HER finner du nøyaktig oppskrift og forklaring. OBS: det ble i det meste laget å ha dobbel oppskrift i den bakemaskinen jeg hadde. Men det gikk akkurat, måte bare bruke litt lengre tid på å få i melet. Det er like så greit å blande sammen alt med hendene i en stor bakebolle. Jeg fikk ikke plass til alle bløtlagte nøttene og frøenene, så det som ble igjen smørte jeg bare på toppen som du ser. Det ble i grunn veldig godt, og fint.

Sjekk også ut min YouTube-kanal, trykk abonner og få med deg andre filmer jeg legger ut 🙂

skjermbilde-2016-12-04-kl-10-30-21 skjermbilde-2016-12-04-kl-10-30-41

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no


Sorry no english today.. it´s a videoblog and recipe of my favourite sourdough bread.

3 kommentarer

  1. […] timer blir pannekakene mer magevennlige, blodsukkervennlige og næringsrike, på samme måte som surdeigsbrød. Tar ikke noe lengre tid å lage enn vanlige pannekekaer heller, du trenger bare en […]

  2. […] som jeg heller bruker) er jo også veldig poppis.  Det beste er jo så klart om du lager surdeigsbrød eller knekkebrød selv, men det er jo ikke alltid man strekker til, så gjør det beste ut av det, […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *