Treningscamp i Dubai // Trainingcamp in Dubai

English – scroll down 

Da jeg gikk på idrettslinja (volleyball) på VGS, var den årlige treningsleiren årets høydepunkt. I januar dro hele gjengen til varmere strøk, som Barcelona og Tenerife. Vi trente morgen og kveld, og innimellom slaga ble det soling, sightsing og annet fjas. Det er vell ingen tvil om at jeg liker å reise, og jeg tror jammen jeg liker trening nesten like godt. Så å kombinere de to, i tillegg til det sosiale, er noe jeg virkelig har savnet.

Jeg har i flere år vurdert å slenge meg med på en av alle disse treningsreisene som popper opp, men siden jeg har reist en del med Luca i stedet, har det liksom aldri blitt noe av. De to siste årene har jeg særlig siklet etter å være med på Prehabtrening sin treningscamp i Dubai.

Så i år tok jeg en aldri så liten beslutning om å skyve tankene om «ikke tid, ikke råd» til side, og meldte meg på. For det er jo dette her jeg elsker! Reising, trening, ernæring, sosialt samvær, og å lææære! Lære mer, få mer inspirasjon, hele tiden! Det er nesten bedre enn en «vanlig» ferie spør du meg. Timeplanen er full av nettopp alt dette:

skjermbilde-2016-12-07-kl-09-14-00

Så 18.-27. februar skjer det. Og psssst, en liten fugl hvisket meg i øret at det nå er kun få plasser igjen, så om du vurderer det.. don´t think, just do… og send en mail til Tommy Lande; prehabtreningidubai@prehabtrening.no  innen 23. desember! Så sees vi i Dubai! Se mer info HER

Det blir også helt alright å få tilbringe ti dager sammen med mine X-kollegaer (elixia) Pernille og Hege Pernille, og bloggkollega Pia! 

Bilder fra de forrige årene, lånt av Prehabtrening. Fotograf John Tøsse Kolvik.

10999104_853084841401029_3873455125024026031_nskjermbilde-2016-12-07-kl-09-36-2414855926_1213638925345617_2623304171944158306_o160224-07-15_dsc3764160227-09-04_dsc7211

…lurer på om jeg får med meg noe Surf Kombucha dit? hmmm..

Nå er jeg strax off to Oslo for helgen. Fotoshoot med det suuuperfine merket Run&Relax, yoga- og treningsklær i morgen.

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no


When I was in high school (sports / volleyball), the yearly training camps was the highlight of the year. In January every year the whole crew went to warm places like Barcelona and Tenerife. We had practice morning and evening, and in between we enjoied the sun, sightsing and other silliness. There is no doubt that I like to travel and, and I like training. So combining the two, in addition to the social happenings, is something I really have missed! I have for years considered to join in on one of all these training camps that pops up, but since I’ve traveled quite a bit with Luca instead, it has somehow never happened. The last two years I have especially wanted to be part of the training camp of Prehabtrening in Dubai. So this year, I took a decision to push aside my thoughts of «no time, can´t afford», and signed up. Because this is what I love! Traveling, training, nutrition, socializing, and education! To learn more, get more inspiration, all the time! And all this is on the schedule, og Prehabtrenings training camp in Dubai february 2017. More info HERE (Norwegian).

… wondering if I manage to bring some Surf Kombucha there too? hmmm ..

Now I off to Oslo for the weekend. Photoshoot with the super nice brand Run&Relax, Fund suuuperfine, yoga and workout clothes tomorrow.

1 kommentar

  1. […] en uke reiser jeg til Dubai på PrehabTrening Treningscamp! OM jeg gleder […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *