Run&Relax photoshoot

English – scroll down 

Juhuu! I dag har jeg vært på fotoshoot for det superfine merket Run&Relax! Såå fine, myke og gode yoga og treningsklær. Det var SS17 kolleksjonen, så kommer til våren. Det var maaange antrekk, men det gikk ganske fort. Rakk ikke å ta så mye bilder, så lånte noen instastorybilder fra Run&Relax. Får heller poste noen bilder når de kommer ut på nett på nyåret. Her er Vibeke og Camilla fra teamet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAuntitleduntitled2

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no


Juhuu! Today I´ve been on a photoshoot for the super nice brand Run&Relax! Soo nice, soft and comfy yoga and workout clothes. It was SS17 collection, so it will be out this spring. It was a lots of outfits but it went pretty fast. I did not manage to take many pictures so I just borrowed some from Run&Relax´s instastory. I will post some pictures when they come out next year. Here is Vibeke and Camilla from the team.

1 kommentar

  1. […] Før jul var jeg modell for de, og fikk da snuse på alle disse herlige plaggene. Så myke og gode. Også fargene da! Ikke bare var jeg modell for de, men jeg fikk også bli Run&Relax ambassadør! Som betyr at jeg får lov å sprade rundt i disse herlige klærne, vise dere mine favoritter, og ikke minst dele ut rabattkode og annet snacks. Jeg digger både klærne og folkene som står bak merket, så da er det jo helt gull. […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *