THE HAPPINESS PLANNER – julegavetips // christmas gift tips

English – scroll down 

Jeg må bare tipse dere om denne fine almanakken / kalenderboka, da jeg tenkte det kunne være et fint tips enten som julegave eller julegaveønske til deg selv. Noen andre som kjenner en sånn liten hverdagsglede av en splitter ny, blank almanakk? Hehhe… nørdiiii. Det gjør jeg ass. Det bare er noe med nytt år og blanke ark altså. Ny energi, ny giv, ny motivasjon, nye planer i vente. Jeg har pleid å kjøpe en ganske vanlig en på bokhandelen hvert år. En passe stor en, men sånn at hver dag får en hel side, så jeg har god plass å skrive på. Men så kom jeg over denne på nett (her), og syntes den var så fin. I tillegg har den noe litt mer ved seg.. den skal få deg til å tenke positivt, bli mer bevisst og reflektert over… deg selv, rett og slett, og det du har rundt deg. Sånn at du kan få mest og best mulig ut av det kommende året.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helt i starten i boka kan du fylle ut noen sider som får deg til å tenke litt over hvordan situasjonen er nå, og hva du ønsker med det kommende året. Hva du er takknemmelig for, hva du ønsker og oppnå, endre osv. Det samme er det før hver nye måned. Etter hver måned og i slutten av året kan du skrive litt om hvordan det har gått.

Hver dag er det rom for å fylle ut planlagt trening, mat, fokus for dagen, to-do-liste, avtaler og til slutt litt refleksjon av dagen som var og morgendagen. Tviler på jeg kommer til å bruke alt dette hver dag, men kanskje blir jeg sakte men sikkert mer…. tja.. bittelitt mer bevisst, effektiv, postiv, takknemmelig, minfull.. hehe yes, who knows.

Fin er den da i alle fall, og en aldri så liten fin hverdagsglede som kan gjøre en grå, kjip og travel hverdag biiiittelitt gøyere kanskje? Det tok bare ca en uke fra jeg bestilte til den kom, så forhåpentligvis fortsatt tid før jul…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no


I just wanted to tell you about this nice almanac / calendar book, cause I thought it could be a nice tip either for a Christmas gift or a Christmas wish for yourself. I came across this one online (here) and thought it was so cute. I also want to make you think more positively, become more conscious and reflective of … yourself, and what you have around you. So you can get the most and best out of the coming year.

Right at the start of the book, you can fill out some sites that get you to think a bit about your situation now, and what you wish for the coming year. What you are grateful for, what you want and achieve, change etc. It´s also the same before each new month. After each month and at the end of the year you can write a bit about how things have been. 

Every day there is room to fill in planned exercise, food, the focus of the day, to-do list, appointments and finally a little reflection of how the day was and for tomorrow. I doubt I’m going to use all this every day, but maybe I will slowly become a little more… well.. aware, effective, positive, thankful, minfull .. hehe yeah, who knows. Anyways.. it might bright up a grey and stressful workday. It only took about a week from the time I ordered until it arrived, so hopefully it´s still time before Christmas.. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *