«Dere er tøffe som tør å satse» // «You are brave going for this»

I går var en sånn travel «gjøre mest mulig på en dag»-dag…

06.30 Brukte litt tid på våkne, drikke en kopp kaffe, svare mailer and all that jazz

08.00 Gjorde klart kombuchasending til Bodø, Trondheim, Rissa, Oslo og Kristiansand

09.30 Tappet kombucha på flasker, sammen med Maren2 (min kommende svigerinne) og bebisen (hun sov, så på og holdt oss med underholdning)

13.00 Hadde en klient på oppfølgingstime i ernæringsterapi

14.00 Hadde en halvtime på å spise og forberede meg til en presentasjon

14.30 Kjørte 1,5 time til Stjørdal for å presentere Surf Kombucha for Proneo. Det var en «opptaksprøve» for å få bli med i deres inkubatorprogram neste år. Presentasjonen var bare 10 minutter, og på vei hjem igjen fikk vi melding om at vi var med!

18.00 Stoppet innom kombuchaproduksjonen på vei hjem for å rydde opp og fikse noe jeg ikke rakk tidligere på dagen.

19.00 Spiste middag, skravlet litt med familien, litt mer mailing

21.00 Trøtt, rakk ikke blogge eller trene.. helt alright. Tok med mac´en i senga og så litt random youtubegreier før jeg sovnet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heldigvis er ikke alle dager så intense.. men det blir jo noen av disse innimellom, når jeg holder på med så mye forskjellig, OG styrer dagene mine selv.

Jeg har ikke skrevet så mye om hva som skjer på Surf Kombucha fronten i det siste… både fordi det er en del planlegging og ting bak kulissene, som tar litt tid og ikke er så spennende, pluss at det er jo fint å ikke røpe alle planene vi har. Noen kort må man jo holde inntil brystet, right?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det jeg kan si er at det går fremover, og vi gleder oss til 2017. Jeg har fått mange kommentarer på at vi er så tøffe som tør å satse!! Og det har jeg tenkt en del på. Burde jeg være mer redd? Men det er jo ikke sånn at vi fikk en random idé som vi kaster oss ut i og satser på at vi ikke typ dør underveis. Okei, ideen var kanskje først litt random til å begynne med, men sånn alt i alt har vi brukt myyye tid, research, testing, rekning, planlegging og diskusjoner på å komme til det punktet vi er nå. Veien har blitt til mens vi har gått, og vi har fått så utrolig mye god støtte og hjelp underveis.

JEG hadde aldri gjort dette alene. Det er jo det sterke nettverket, støtten og de positive tilbakemeldingene fra alle de flinke folkene rundt oss som gjør at vi kjører på uten å se oss tilbake. Det er derfor JEG tørr! Og derfor JEG ikke er bekymret eller redd. Det er ingen vist i å gå rundt å bekymre seg for noe man ikke vet om kommer til å skje. Da kommer man ingen vei. Det dukker helt sikkert opp utfordringer og nedturer underveis, det har det  allerede gjort også, men de problemene løser vi når de kommer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har sakt før hvor takknemlige vi er for ALLE de som har hjulpet og støttet oss på veien så langt. Familien og Innovasjon Norge har spesielt vært kjempeviktige for oss. En annen viktig samarbeidspartner har vært Proneo, og da særlig Marius Værdal som har vært vår prosjektleder. I tillegg til å hjelpe oss å samle sammen alle løse tråder, sette tidsfrister og deligere oppgaver, har vi lært så utrolig mye på kort tid. Ting som vi har syntes å være  kompliserte og uoverkommelige, har Marius gjort forståelige og overkommelige. 

Presentasjonen i går var for å få jobbe videre med Proneo. Inkubatorprogrammet deres gjør at vi får tilgang på en del god hjelp til en billigere penge også neste år. Helt GULL! Og JA, vi veeet hvor heldige vi er!

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no


Yesterday was one of those busy «doing the most you can in one day» kind of day …

06.00 Woke up, had a cup of coffee, answering e-mails and all that jazz

08.00 Prepared kombucha delivery to Bodø, Trondheim, Rissa, Oslo and Kristiansand

9.30 Bottled kombucha

13.00 Had a follow-up client in nutritiontherapy 

14.00 Had half an hour to eat and prepare for a presentation

14.30 Drove one and a half hours to have a 10 minutes presentation about Surf Kombucha. It was an «audition» to join in an incubator program next year. On the way back home we received the message that got accepted. 

18.00 Stopped at the kombucha production on the way home, to fix something I didn´t have time for earlier that day. 

19.00 Had dinner, chatted a bit with the family… and some more e-mails

21.00 Tired, no time for blogging or workout… totally okay. Brought my mac in bed and watched some random youtube stuff before I fell asleep.

Fortunately not all days are intense like this .. but there are quite a few of these occasionally, since I’m doing a lots of differente stuff, and I´m my own boss. 

I have not written much about what´s happening on the Surf Kombucha front lately … both because it´s a lot of planning and things behind the scenes going on, which takes some time and it´s not that exciting, plus we still want to keep some secrets. What I can say is that it is moving forward, and we look forward to 2017.

I have received many comments that we´r so brave daring to really go for this! And I´ve been thinking about that. Should I be more afraid? But it’s not like we got a random idea that we throw ourselves into hoping for the best. Okay, the idea was probably a bit random in the first place, but we have spent aloooot of time, research, testing, planning and discussions to get to the point we are now. And we have received so much support and help along the way.

I would never have done this on my own. It’s the strong network, support and the positive feedback from people who knows what they are talking about that makes us go for this without looking back. That’s why I dare! And that´s why I´m not worried or afraid. There is no point in going around worrying about something you don´t know is going to happen or not. We´r definitely going to have our problems and downs along the way.. we have already had some of them! But we solve the problems when the show up! 

The program we got in to will help us get a lot of great help from great people, for a cheaper cost. And YES, we DO know how lucky we are!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *