God jul, og ta vare på stunda // Merry Christmas

Nå sitter jeg med en kopp kaffe i sofan, fyr i peisen og et julepyntet God Morgen Norge på TV. Jeg skal straks ta ei intervalløkt på mølla, også fikse det siste før jul. Kjøpe vin, og garn til nytt strikkeprosjekt, pakke inn gaver og pynte juletre, før Hovmesteren og Grevinna dukker opp på TV. Same procedure as last year. Også var vi i gang da dere. Det gledes! Det eneste som mangler er snøen…

Jeg hadde planer om å både lage mer julegodt og blogge mer i desember… men vet ikke helt hva som skjedde. Livet, sikkert. Jaja sjitt au, jula kommer da uansett. Jeg har ingen bloggplaner i jula, men får jeg ånden over meg kan det da plutselig komme noe likevel. Men hvis ikke, ønsker jeg dere alle en RIGKTIG GOD JUL! Tusen takk til alle som har fulgt meg i 2016. Det setter jeg så utrolig stor pris på! At jeg får lov å inspirere og motivere, og samtidig får så mye tilbake. Fine tilbakemeldinger, alle som kjøper Surf Kombucha, folk som kommer å henter både surdeigsstarter og kombuchastarter, og sender meg snapper av det dere har laget, og spørsmål om ting dere lurer på. Flinke er dere, synes jeg! Gleder meg til mer av dette i 2017!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Meg, Rachel, Nina, Sigrid, Linda, Karen, Anne Grete og Tina
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På jentejulebordet sist helg hadde vi som vanlig litt uhøytidelig underholdning, og Rachel slo til med høytlesning av dette fine diktet av Hans Ludvig Fredheim. Det passer perfekt nå i jula, da det er ekstra viktig å logge litt av, være til stedet, ta vare på hverandre, og rett og slett «Ta Vare På Stunda». Så da avslutter jeg dette innlegget med det:

Ta vare på stunda

Slepp ho inn når ho bankar på

rydd plass til ho midt i kvardagen,

for stunda er her og nå.

Lær å sette deg litt nedpå,

same korleis ho er,

for noko har ho å gi deg,

det er derfor ho er her.

Ta godt vare på stunda,

og takk for den tida ho sat,

for akkurat denne eine,

ho kjem aldri att.

Du trudde for lenge sia at

stunda var noko du skulle få,

berre du eingong var ferdig,

med det du dreiv på med nå.

Men du rakk aldri å åpne,

dei gangane ho banka på,

og skjønte for seint at

stunda støtt er her og nå.

<3

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no


I just want to wish you all a merry christmas! Thank you for following in 2016! Take care of each other, and take care of all the beautiful small moments <3 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *