Godt nytt år, og takk for det gamle // Happy new year

2017

GODT NYTT ÅR

untitled

Håper dere alle har hatt ei fin jul og ei bra nyttårsfeiring! Det har jeg, med en god blanding av mat, godis, sofasliting, brettspill, trening, festing, hangovers, familieselskap og jobb. Akkurat sånn det skal være. Er nesten klar for å ta skikkelig fatt på 2017. Er ikke helt 100% i dag (og nei… ikke grunnet hard feiring i går, for den var ganske rolig), men mer om det i morgen. Før 2017 starter sånn skikkelig, er det bare å si takk for det gamle året som har vært veldig interessant, lærrerikt, spennende og bra. Jeg vil nok si at topp tre throwback er:

Å bli tante! Herregud. Ingenting slår det dette året / To be an auntie. Omg. Nothing beats that. 

15857567_10154656703885027_114618640_o

Lansering av Surf Kombucha.. som har gått over all forventing! Og så mye vi har fått til på bare et lite år. Helt rått, og litt uvirkelig / The launch of Surf Kombucha .. whitch has been beyond all expectations! And some much we have accompliched in only one year. So cool and little unreal.

unspecified

Reising. Noe som alltid kommer til å være på min topplsite! Hawaii og flere turer til Portugal.

/ Travelling. Will always be on my top list. Hawaii and several trips to Portugal. 

DCIM100GOPROGOPR0787.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og Luca har vært en del av alt! Noe som gjør det enda bedre. Så selv om ernæring og trening alltid er en viktig del av min hverdag, er det aldri det viktigste. Det viktigste er og blir mine nærmeste, og å ha noe å gjøre som jeg brenner for. Så enkelt. Håper 2017 blir like bra, både for meg, og for dere <3

Og til slutt noen av de mest leste blogginnleggene:

 Nå er det alvor. Er vi klare for dette? 

Modelljobb i Ålesund og Trondheim

Mine topp tre kosttilskudd 

Norsk, smakfri og topp kvalitet – dette er tranen jeg sverger til 

Sunn sjokolademousse med kun tre ingredienser 

Fertilitet, ufrivillig barnløshet, p-piller og hormoner 

Leverkapsler, min nye reisestyrke 

Pasienthistorie: fra bikinifitness til mageproblemer og ernæringsterapi 

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no


HAPPY NEW YEAR! Hope you all had a nice Christmas and a great New Year celebration! I sure did, with a good mix of good food, candy, chilling, board games, workout, partying, hangovers, family party and work. Exactly as it should be. I´m almost ready for 2017, just quite not 100% today (and no… it has nothing to do with the celebration yesterday, cause it was quite chill actually), but more about that tomorrow. Before 2017 really kicks in, it’s just to say thanks for the old year that has been very interesting, instructive and good. I would probably say that the top three throwback is:

(see the pictures)

So even if nutrition and workout always are an important part of my everyday life, it is not the most important. The most important thing is love (including family and friends), and to have something I’m passionate about to work with. Simple as that. Hope 2017 will be just as good, both for me and for you <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *