SOLBÆRSMOOTHIE // BLACK CURRANT SMOOTHIE

Smuuuudiiii!

Er som regel ikke sååå gira på smoothie på vinteren som på sommeren, men har blitt helt hekta på denne solbærsmoothien altså! Det er i grunn stort sett akkurat det samme i den som det jeg pleier å lage til vanlig, men det var bare så lenge siden jeg hadde brukt solbær, og det gjorde virkelig susen. Fant noen hagebær i fryseren da vetu. NAM! Syrlig og søt. Det som også gjorde den ekstra god var at siden jeg endelig kan spise egg igjen, kan jeg også ha i eggeplomme. Det, i tillegg til en ny, sterk foodprossessor gjorde smoothien ble ekstra tykk, creamy og god må jeg si.

Vi hadde som sagt solbær som var plukket i sommer i fryseren. Vet ikke hvilke butikker som selger det? Fant i alle fall solbær på nett HER. Men andre bær er så klart også helt topp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SOLBÆRSMOOTHIE / BLACK CURRANT SMOOTHIE

2 dl kokosmelk / 2 dl coconutmilk

Et par never solbær (eller annen bær) / 1-2 dl black currant (or other berries) 

4-5 kuber fryst spinat (evt. 1-2 never fersk) / 1-2 dl frozen spinach (or fresh) 

1-2 eggeplommer / 1-2 egg yolks 

1 scoop vaniljeproteinpulver* / 1 scoop vanilla protein powder* 

Eventuelt / optionally 

Mct-olje / Mct-oil 

Kollagen / collagen 

* Proteinpulveret er mest for smakens skyld, og er ikke nødvendig. Du kan du evt. bruke annen søtning som honning i stedet. Jeg bruker dette proteinpulveret. Bruk koden 219622 å få 10% rabatt på bestilling fra Arnika  // The protein powder is mostly for the flavor. You can use other sweeteners like honey instead. 

Bland alle ingrediensene i en sterk blender/foodprosessor. Spe på med kokosmelk/vann om den blir for tykk. Toppes med nøtter, müsli, chiafrø, bipollen osv. / Mix all ingredients in a strong blender / food processor. Add more coconut milk / water if it´s too thick. Top with nuts, granola, chia seeds, bee pollen etc.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg pakke ferdig og gjøre det siste før avreise til Oslo i kveld, også California i morgen. Det er skikkelig stom ute i dag, så håper det roer seg før jeg skal ut å fly. Blir i alle fall riiimelig greit å dra fra dette været…

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *