Ingen unnskyldninger!

Nå står jeg på gaten og venter på bording til LA! Noen minutter forsinkelser gjorde at jeg like så godt kunne titte innom en siste gang her før avreise.

16145854_10154712118470027_456033132_o

Nyttårstreningen 2017 ble ikke akkurat som jeg hadde tenkt som dere vet. Først rolig to uker med bristet ribbein, så våknet jeg med litt vond hals, og siden vi skulle snart reise ville jeg bare ta det helt rolig for ikke å risikere å bli sikkelig syk. Slow motion modus, mye søvn og bra mat de siste dagene, og formen er heldivis bra igjen. Men jeg merker så godt på kroppen etter mange dager/uker uten særlig fysisk aktivitet. Når jeg våknet i dag tidlig hadde jeg vondt i korsryggen pga. mye sitting og lite beveglese. Og det FØR et 11 timers fly liksom. Yes.

Jeg våknet opp i Oslo og følte for å ta årets første løpetur, men hadde vell egentlig ikka akkurat pakket med meg treningsklær for å løpe i kulden. Unnskyldningene var derfor ikke så vankelig å finne. For kaldt, ikke nok klær, for glatt, ikke bra nok sko osv. Men det finnes alltids en løsning, om man virkelig vil! Så med en tynn treningstights, Luca sin stilongs over, et digert skjerf, mormora til Luca sin lue, og med mine gamle, slitte, glatte inne-joggesko ble det en deilig løpetur i bakkene ved frogneseteresn. På snø, i soloppgangen, med DEN utsikten.

SÅ digg. SÅ verdt det. Og nå føles det litt bedre å skulle sitte stille i 11 timer.

16130070_10154712118530027_1450987710_o

Så ingen unnskyldninger. I alle fall ikke DÅRLIGE unnskyldninger.

Nå… LA!

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *