CALIFORNIA

Vi er endelig på plass i California! Jeg sitter på en café å koser meg mens Luca surfer. I går og i dag har det ikke vært så fint vær. I går var det sol da, men veldig kald vind. I dag regner det, og det skal det visst gjøre helt til i morgen. Men fra og med tirsdag er det heldigvis meldt sol og rundt 20 grader. Ååååh det skal bli godt, for nå er det skikkelig surt og kaldt. Vi har et deilig jetlag som gjør at vi våkner fresh og opplagt sånn rundt kl 05.30. Digger det, og håper som vanlig at jetlagget varer resten av livet…

I går cruicet vi litt rundt i Huntington Beach, var på min favorittbutikk, Whole Foods (masse digg og bra mat), og sjekket ut litt nye kombuchaer siden sist vi var her. Vi besøkte også en kombuchaprodusent. Han var kjempehyggelig, og det kuleste av alt, han visste hvem vi var! Lille oss fra Norge liksom. Vi hadde ikke hatt kontakt med han før vi kom, vi visste faktisk ikke hvem han var, og vi fulgte han ikke på instagram eller noe sånt. Vi stakk bare spontant innom da det var åpent for alle å smake og kjøpe. Og han bare; «Aah you´r the surfer? Surf Kombucha from Norway? I´ve seen you guys on instagram!» Altså HVOR kult er ikke det da? Lille oss som startet for under et år siden, også blir vi kjent igjen i California liksom! Sosiale medier altså <3

DSC_5540 copyDSC_5609 copyDSC_5536 copyDSC_5510 copyDSC_5618 copyDSC_5522 copyDSC_5645 copyDSC_5596 copy
DSC_5583 copy
Outfit from Run&Relax

Kombuchasmaking hos Fine Feathers Kombucha, fishtaco og acaibowl. Standard…

DSC_5669 copyDSC_5668 copyDSC_5544 copyDSC_5696 copy

Nå kom Luca opp av vannet, så da skal vi hjem å ta en varm dusj, også etter hvert kjøre ned til San Diego og besøke noen venner som bor der.

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no


We are finally in California! I´m sitting at a café while Luca is surfing. Yesterday and today the weather hasn´t been that nice. Yesterday it was sunny but very cold wind. Today it’s raining, and it´s going to rain until tomorrow. But the the it´s going to be sunny and warm finally! 

We have a nice jetlag that makes us wake up fresh like 05:30. So nice! I hope it stays forever, hehe. Yesterday we just cruiced around in Huntington Beach, went to my favorite store, Whole Foods, and checked out some new kombucha. 

We also visited a kombucha producer. He was so nice, and he aqtually knew who we were! Tiny us from Norway. We hadn´t had any contact with him before we came here, we actually did not know about him, and we didn´t  follow him on instagram or something. We stuck just spontaneously stopped by since it was open for everyone to taste and buy. He was just like; «Aah you’r the surfer? Surf Kombucha from Norway? I’ve seen you guys on instagram!» I mean HOW cool is that? Tiny us who just started under a year ago, and get recogniced in California somehow! Social media… <3 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *