California snapchat

Juhuuu fra Norge! De siste dagene i Cali gikk så alt for fort! Forteller mer om det senere, i tillegg til at det kommer et innlegg om mine Californiatips som flere på snapchat ønsket seg. Men nå popper jeg bare innom for å si hei, og slenge ved noen random bilder fra snapchat (mareneaa) før jeg legger meg. Etter en lang reise hjem, lite søvn og rett på jobb er vi nå ganske slitne, prøvd å sove så mye som mulig, og ikke så mye tid til bloggings. Men etter et møte i Trondheim i morgen kommer det nok litt mer her inne ila. helga.

Ha det godt så lenge og god natt <3

123456789

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *