VLOG #12: Q/A om mat, trening, kombucha og Luca

Sorry no english this time. Give me a heads up if you want me to do the next Q/A in english! 

Jadda, endelig har jeg fått mekket sammen Q/A´en (question/answer) som jeg kjørte i gang for typ en måned siden.. eeehe ups. Jeg sa på snapchat (mareneaa) at dere kunne sende meg spørsmål om anything, også skulle jeg svare i en video eller et innlegg. Det ble video, men det var både vanskeligere og mere jobb enn jeg trodde ass! Så det tok litt tid. Men nå er den i alle fall her, og øvelse gjør mester, så neste gang går det kanskje litt lettere.

Linkene under her er til div punkter jeg snakker om i videoen. For å se andre videoer jeg har lagt ut kan du sjekke youtubekanalen min HER, og gjerne trykk abonner! Og gi meg gjerne en heads up hvis du likte dette og synes jeg skal gjøre flere Q/A videoer da!

Blodsukker, søtsug, kalorier 

Kraft

Leverkapsler

Havfruenes tran 

Matintoleranser del 1 

Matintoleranser del 2

Stress / meditasjon

Podcast

Mitt favoritt surdeigsbrød 

Surf Kombucha FB / Surf Kombucha hjemmeside  

Yerba mate 

Matcha 

Smør i stedet for margarin 

Ghee

GOD HELG <3

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *