Bulletproof vaniljekaffe, og bryllupsshow // Bulletproof vanilla coffee, and wedding show

Sjitt ass… fortsatt jet-lagged. Voldsomt så hardt det skulle slå ned denne gangen da. I går var Luca og jeg i Trondheim. Først på et møte ang. Surf Kombucha, så så vi på en bil vi kanskje tenker å kjøpe (føler meg voksen..), også prøvde jeg brudekjoler til bryllupsshowet som skal være på Clarion Hotel i Trondheim i morgen. Noen som skal se på? Dette var fra i fjor…

bryllup22


Uansett, jeg ble så trøtt da jeg kjørte hjem at jeg måtte ta en kaffe i 6 tida, og historen ender med at jeg ikke får sove, står opp i 2 tida på natta, prøver å legge meg igjen i 4 tida, sovner i 5 tida, og står opp i 9 tida. Zooombie i dag.

DSC_0647 copy

I dag snapper jeg fra kostholdsdamene sin snapchat, og hadde denne veldig enkle frokosten;

Bulletproof vaniljekaffe, avokado med sitron og havsalt og knekkebrød med smør og penøttsmør. Jeg trives definitivt best på fett til frokost. Det stabiliserer blodsukker og energi, gir fin hud og god fettforbrenning, og  magen min trives best med det.

DSC_0650 copy

Elsker kaffeee! Og har perioder der jeg lager forskjellige typer bulletproof (med kokosolje og smør), eller latte med mandelmelk, også perioder der jeg kun vil ha vanlig, svart kaffe. Akkurat nå er det denne det går i:

BULLETPROOF VANILJEKAFFE / BULLETPROOF VANILLA COFFEE

En kopp kaffe / one cup coffee

1 ts mct-olje eller kokosolje / 1 tsp mct-oil or coconut oil 

1 ts smør / 1 tsp butter

1/2 scoop vaniljeproteinpulver* / 1/2 scoop vanilla protein powder 

Miks alt med blender, og voilà! / Mix with blender, and voilà! 

*Jeg bruker dette proteinpulveret. Bruk koden 219622 å få 10% rabatt.

DSC_0656 copyDSC_0660 copy

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no


Still jet-lagged. It for sure hit hard this time! Yesterday Luca and I were in Trondheim. First for a meeting about Surf Kombucha, and then we checked a car we maybe thinking about buying. I also tried on some wedding dresses for the wedding show that´s going to be tomorrow. (The picture is from last years show). 

Anyway, I was so tired when I driving home so I had a coffee, and the story ends with me can not sleep, got up at 2am, trying to go to sleep again 4am, fell asleep around 5am, and got up around 9am. Zooombie today. 

I had this super easy breakfast with bulletproof vanilla coffee, avocado with lemon and sea salt and crackers with butter and peanutbutter. I thrive definitely the best on fat for breakfast. It stabilizes blood sugar and energy, providing nice, glowing skin and great fat burning, and my stomach is happy. Scroll up for the recipe. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *