VIDEO: Helkropp styrkeøkt // Full body workout

Inneholder sponsede produkter

Halloooo i søndagen!

Om en uke reiser jeg til Dubai på PrehabTrening Treningscamp! OM jeg gleder meg!

Det som er litt typisk da.. er at jeg har aldri trent så lite som jeg har gjort de siste ukene. Helt siden 2017 startet faktisk. Først på grunn av ribbeinsbristen, så reising, også forkjølelse. Heldigvis stresser jeg ikke med trening, og får ikke dålig samvittighet om det blir perioder med mindre. Men Jeg kjenner det godt på kroppen ja. Jeg får særlig vondt i korsryggen om det blir mange dager med lite aktivitet. Jeg har hatt noen rolige økter, men nå begynner jeg endelig å være 100% og klar for å komme skikkelig i gang med treninga igjen.

Deltagerne til treningscampen har fått et treningsprogram som litt forberedelse til uka. Og jeg startet altså med det på fredag… en uke før avreise. Jeg kommer nok til å bli støl i Dubai uanstt, på grunn av nye øvelser, mye trening (og lite trening i det siste). Men håper i alle fall at nooooe av stølheten kan komme denne uka i stedet.

DSC_0683 copy

Og det besteeee (for dere); Tommy Lande ved PrehabTrening har gitt meg lov til å dele øktene med dere! Så dere skal få alle tre øktene her på bloggen, MED video! Ikke sikkert alle tre kommer før avreise neste uke altså, men de kommer. På fredag testet jeg som sagt første økt; styrke helkropp. SÅ digg å være i gang igjen! Begynte litt rolig da, med litt lette vekter, men ble jaggu skikkelig støl i går likevel, så da ble det en liten hviledag gitt. I dag er jeg good to go igjen, så skal kanskje prøve meg på neste økt.

Jeg delte litt av første økt på snapchat (mareneaa), men her kommer økta i detalj. Husk, jeg har ingen sertifisering innen trening, så ikke forvent perfekt teknikk. Men, forklaring av teknikk kan du faktisk finne på prehabtrening.no! Se mer om dette under videoen.

Treningsstrikk og hoppetau fra Abilica og outfit fra Run&Relax (sponset). PS: salg på Run&Relax sin høstkolleksjon! -60%!! 

Abonner gjerne på YouTubekanalen min for å se flere videoer.

Klikk på øvelsene og du kommer rett inn til forklaring av teknikk på hver øvelse. Hovedøkta kjøres med supersett der du gjør først A1 så rett på A2, så en pause på 45sek. Du gjør dette tre ganger, før du går videre på neste supersett; B, også til slutt C med tre øvelser etter hverandre.

OPPVARMING:

YTWL  2 x 6 på hver fot

Hofteåpneren 2 x 8

Squat to stand  2 x 8

ØKT 1: HELKROPP STYRKE 

A1: utfall bakover, annenhvert bein 3 x 12 totalt

A2: Chins 3 x 5

B1: Ettbens markløft, bakre ben i bakken 3 x 8

B2: Push-ups 3 x 8

C1: Face-pulls 3 x 12

C2: Enarms skulderpress 3 x 8

C3: Dragon flags 3 x 10

God Trening <3

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no


I´m preparing for training camp in Dubai in one week, with Prehab Trening. We´v got a training program to prepare for the week, and I got to share it with you! I will share the three workouts on the blog, WITH a video! It´s only in norwegian, but guess you understand what to do anyways. Just ask if you are wondering about something. You can also click on the exercises to see technique (cause I´m no certified trainer, obviously). Do superset; first A1, stright to A2, and then a 45sek. break. Repeat 3 times, beforre you go on to the next super set; B, and then C with three exercices. Happy training <3 

2 kommentarer

  1. […] 1, styrke helkropp + oppvarming kan du se HER. Og tredje og siste økt kommer […]

  2. […] noen har fått testet noen av de to forrige. Hvis ikke finner du den første økta HER, og den […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *