MINE FAVORITT HUDPLEIEPRODUKTER // MY FAVOURITE SKIN PRODUCTS

Sponsede produkter fra Hexa

Hei og hå fra Dubaiiii!

Jeg er nå i Dubai på treningscampen med Prehab Trening. Det kommer mer updates herfra etter hvert, når jeg har fått samlet sammen litt bilder. Først vil jeg dele et (for noen) etterlengtet innlegg.

Et spørsmål som jeg nå og da på snapp (mareneaa) men ikke har svart noe særlig på er om hud. Tips mtp. ernæring og hud, og ikke minst hvilke produkter jeg bruker. Jeg har ikke svart noe særlig på dette siden det ikke akkurat er det jeg har mest peil på. Men, jeg har jo alltids noen råd/erfaringer og jeg har også noen favorittprodukter som jeg skal vise dere, for de som er interesserte i sånt…

Først, my story….

Jeg hadde gjennom hele ungdomsårene så å si plettfri hud, omtrent aldri en eneste kviser eller problemer. Luksus, I know! Det var først i 20 årene, ca. samtidig som mageproblemene startet at jeg begynte å få urenheter. Da jeg fant ut av matintoleransene og kuttet ut det jeg ikke tålte, og jobbet med å reparere tarm og styrke fordøyelsen ble det mye bedre. Men, fortsatt ikke helt bra. Etter en tur til en funksjonell lege, og en tur til hudterapeut Desiree Jakobsen på Danne Hudklinikk for ca. 2 år siden begybte det endelig å bli bedre igjen.

Siden huden alltid har vært fin før, brydde jeg meg aldri noe særlig om hvilke hudpleieprodukter jeg brukte da jeg var yngre. Helst billigst mulig. Da jeg begynte å få problemer testet jeg mye forskjellig uten hell. Jeg ville en periode at alt skulle være helt naturlig, gjerne økologisk, og prøvde alt fra ren mandelolje, kokosolje, sheabutter og diverse naturlige kremer og produkter. Jeg tenker jo at det er like viktig at det du smører på huden er sunt og rent, som det du spiser. Men dette funket dessverre ikke for meg.

Det som gjorde at jeg tok kontakt med Desiree var at hun var på skolen vår på ernæringsterapistudiet, og holdt en forelesning om hud og ernæring. Hun er også utdannet kostholdsveileder, og er minst like opptatt av hva du spiser som det du smører på huden. Og det syntes jeg var betryggende.

Desiree anbefalte meg produkter fra serien DMK. Vi brukte litt tid på å finne produkter som passet huden min, siden den er veldig sensitiv får jeg lett utslett og reaksjoner. Vi endte opp med noen produkter som jeg er veldig fornøyd med, og har brukt fast i to år. Jeg mener så klart at kosthold og fordøyelse er det første du må ta tak i når det gjelder hud, og ville egentlig skrive et innlegg om det først. Men jeg har ikke fått tid enda, og siden så mange har spurt om produkter, kommer dette først.

Jeg har nå inngått et samarbeid med Hexa som fører DMK produktene, som gjør at jeg føler meg litt tryggere på å anbefale produktene til dere, da jeg har de i ryggen som kan svare på det jeg eventuelt ikke kan svare på. Disse produktene er jo de som passer meg, med tørr og sensitiv hud. Noen trenger kanskje litt andre typer, mens andre trives med å kjøre den 100% naturlig linja. Her er i alle fall de jeg bruker og digger…

DSC_0813 copy

MILKY CLEAN & PURE CLEANSING LOTION

Dette er en rensemelk som jeg bruker for å rense huden og fjerne sminke, kun på kvelden. På morgenen skyller jeg bare ansiktet med vann.

HERB & MINERAL MOISTURE SPRAY

Så sprayer jeg ansiktet med denne mineralsprayen, som gjenoppretter fuktbalansen i huden. Denne bruker jeg morgen og kveld. Jeg har også en mindre flaske liggende som jeg tar med meg i veska når jeg er på farten.

SEBA-E OLJE

Så smører jeg 2-3 dråper med seba-E oljen. Denne bruker jeg også morgen og kveld.

Det er disse tre første jeg har brukt lengst, og det har vært nok til å holde huden min fin og fuktig. Men i vinter var det ikke nok, og da fikk jeg anbefalt kremen nedenfor.

HYDROLOC

Denne kremen fikk jeg tak i i vinter da huden ble litt ekstra tørr, og den funket meg en gang. Jeg smører på den etter seba-e oljen, morgen og kveld. Kanskje trenger jeg ikke denne når sommeren kommer.

DSC_0818 copyDSC_0817 copy

Også til de siste produktene jeg har begynt å bruke, som for så vidt er litt mer luksus vil jeg si.

EYE TONE

Øyekremen smører jeg et tynt lag av under og over øynene morgen og kveld, og det føles veldig oppfriskende og deilig.

LIP EXFOLIATOR

Selv om huden har vært fin har fortsatt leppene vært veldig tørre i vinter, og jeg har her også prøvd å smøre på alt mulig som kokosolje, sheabutter, mandelolje og vanlige leppebomader uten hell. Da fikk jeg anbefalt denne leppeskrubben, i tillegg til lip balmen nedenfor, og de tørre og sprukne leppene forsvant med en gang. Skrubben bruker jeg bare innimellom når jeg føler behov for det. Da skrubber jeg lett på fuktige lepper og skyller av.

LUXURY LIP BALM

Denne lip balmen har jeg stående på badet, og det har i grunn vært nok å bare smøre en gang morgen og kveld.

DSC_0757 copyDSC_0815 copy

Så det var det. Skjønner jo at det kan virke som litt mye greier, men de har virkelig hjulpet meg, og nå har jeg stort sett helt fin hud igjen. De tre første har som sagt vært de viktigste, den fjerde ble redningen nå i vinter og de tre siste er luksusen!

Produktene kan bestilles HER. Noen som har erfaring med disse fra før?

Nå blir det nok litt mer sol og treningsupdates fra denne kanten de neste dagene, så kommer det innlegg om hud og kosthold når jeg er hjemme igjen.

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no


I´ve gotten questions about skin and skin products. I definitly mean that the diet and digestion is the most importante to start start with, but I still have som favourite products that I will show you.

I´ve always had nice skin, no problems, until I was about 20 years old. The skin problems started at the same time as mye digestion problems. After taking care of my food intolerances and working with healing the intestines and buliding up the digestion it became much better, but not perfect.

For a while I only wanted to use 100% clean and natural products, like coconut oil, almond oil, shea butter etc. But that did not work for me at all. After having a lesson with Desiree Jakobsen about skin and nutrition in my nutrition school, I contacted her for help. She is also think the diet is imortante for the skin, and that was reassuring.  She recommended products from DMK, that I´m very happy about, and have been using fot two years now. 

As I said, diet and digestion first! And I will write an post about that later. Butt his is the products I now use, that is good for my dry and sensitive skin.

MILKY CLEAN & PURE CLEANSING LOTION

For cleansing skin and removing makeup, only in the evening. In the morning I only use water.

HERB & MINERAL MOISTURE SPRAY

Mineral spray that I use morning and evening, to restore moisture balance. 

SEBA-E OLJE

I use 2-3 drops of this oil, morning and night. 

These three are the products I´v used the longest. Just now this winter I needed the next one, cause of dry skin.

HYDROLOC

I got his one this winter when the skin was extra dry, and it worked straight away. I use it after the oil, morning and night. Maybe I don´t need it in the summer.

And these are my last (innførte) products that I would say is more luxury to use.

EYE TONE

I use this one over and under my eyes morning and night, and it feels very refreshing. 

LIP EXFOLIATOR

This one helped dry lips straight away. I use it just once in a while when I feel that I need it.

LUXURY LIP BALM

And then I use this one, morning and night. 

You can order the products HER

1 kommentar

  1. […] ansiktet bruker jeg forresten fortsatt DMK-produktene som jeg har skrevet om før. Disse har jeg brukt i to år, og er mine absolutte favoritter til ansiktet som jeg ikke tenker å […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *