PREHABTRENINGSCAMP DUBAI DEL 1

Yes, da er vi allerede på dag tre her i Dubai, på Prehab Treningscamp. Og for å si det sånn, kroppen er allerede ganske så stiv og støl!

På søndag, første morgenen hadde vi først litt rolig aktivitet, lek og team building på stranda. Så ble det litt sightsing rundt i Dubai, før vi avsluttet dagen med booth camp og skikkelig trøkk! Veldig deilig å være i gang og få ristet av seg den lange reisa dagen før.

De herlige beach-bildene er knipset av fotograf Rasmus Kongsøre.

_T3A0049_T3A0056_T3A0433_T3A0095_T3A0070 copy_T3A0229 copyRBK00901 copyDSC_0017 copyDSC_0037 copy

Søndags morgen hadde vi en veldig gøy og utfordrende yogaøkt på stranda, (jeg digger jo sånt), med Lene Puntervold. Sjekk instragrammen hennes så skjønner du…  Og avsluttet dagen med ernæringsforedrag med Inger, AKA Ingerindubai, etterfulgt av ganske så hard crossfittime med Inger og Pia Seeberg AKA PT-Pia. Asså her svei det godt i kroppen for å si det sånn.

16930459_10212801322567811_1818130432_o copy

I dag har vi hatt TRX og rip-trainer i disse kule omgivelsene! Nå er det ganske overskyet, så vi bare chiller litt før Pia skal ha foredrag om mental trening i kveld, og det, gleder jeg meg stort til!

Untitled

Hovedintrykket jeg sitter igjen med etter de første dagene er kort og godt; treningsGLEDE! Det merket jeg meg også da jeg bladde gjennom bildene som Rasmus hadde tatt… SMILES FOR DAYS! Vi har allerede rukket og hatt mange forskjellige treningsformer, så jeg kan love deg at absolutt alle, minst én gang helt sikkert har følt på at «oj.. dette er jeg ikke så god på, det føltes litt rart, teit eller skummelt..». Det kan til tider være ubehagelig, vondt og uvant, men likevel er det smil, latter og samhold og heiing! Det pushes grenser, ut av comfort sonen, og sistemann blir heiet i mål av resten av gruppa. Kan vell ikke si annet enn at jeg gleder meg til resten av uka!

I morgen blir det en liten treningspause på meg. Da skal jeg nemlig på fotoshoot med ShapeUp. Det blir gøøøy!

For flere spreke bilder og updates kan du sjekke hashtaggen #prehabtreningidubai2017 og min instastory og snapstory!

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no

1 kommentar

  1. […] er vi allerede på siste dagen her i Dubai. FOR en uke altså! Så mange morsomme treningsøkter, brae foredrag og herlige folk! Tenkte å […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *