SUDIO HEADPHONES WITH BLUETOOTH

Sponset produkt fra Sudio Sweeden

DSC_0058 copyDSC_0059 copyDSC_0060 copy copy

Altså hallo! HVOR fine er ikke disse? Jeg var så heldig å få disse fra Sudio Sweeden, and I´m in love. For det første; de er fine, som sagt (hehe, men det eeer jo litt viktig da). For det andre; bluetooth, ergo ingen ledninger! Yes ass. Gotta love that. Så slitsomt med disse legningene som henger og slenger. Musikk er noe jeg setter høyt i min hverdag. Enten det er når jeg sitter med kjedelig kontorjobb, trener, eller kanskje hører på podcast når jeg jobber i kombuchaproduksjonen, rydder, eller er ute å går tur. Og da er ledning.. slitsomt. Og sist men ikke minst; god lyd som blokkerer ut omverdenen. Digg å være helt i sin egen boble.

DSC_0047 copy

Disse, VASA BLÅ er små, lette og fine å bruke når man er i farta, trener eller snakker i telefonen (det er mikrofon så klart). Vil du kun ha én propp i øret kan den andre bare henge over skuldra, no problem. De har også andre farger og typer, for eksempel med ledning, eller sånne som du ikke putter helt inn i øret (Sudio TVÅ) hvis man synes denne typen er ubehagelig. Så check it out.

DSC_0096 copyDSC_0068 copy

Sudio REGENT, finnes også i hvit. Sitter som et skudd, også bluetooth, mikrofon og bra lyd som stenger ute omverdenen. Me like. And very very cool I must say.

DSC_0051 copy

Psssst.. hvis du bruker rabattkoden sudio_surf får du 15% rabatt ved bestilling i nettbutikken. (De selges også i butikk i Norge hvis du ønsker å teste de på først).

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no


Sponsored product 

Loving these headphones from Sudio Sweeden. Bluetooth, no cable, nice sound that shuts out the surroundings, AND… they´r looking pretty nice, right? Use the code sudio_surf and get 15% discount when ordering online. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *