Run&Relax – modell, ambassadør og ny kolleksjon

Gooood mandag!

Sola skinner og jeg kjenner meg full av både vårstemning og treningsmotivasjon! De to kommer nemlig som regel sammen for min del. Og da passer det helt perfekt at vår/sommer 2017 kolleksjonen til Run&Relax er ute! Juhuu det har jeg gledet meg til!

Før jul var jeg modell for de, og fikk da snuse på alle disse herlige plaggene. Så myke og gode. Også fargene da! Ikke bare var jeg modell for de, men jeg fikk også bli Run&Relax ambassadør! Som betyr at jeg får lov å sprade rundt i disse herlige klærne, vise dere mine favoritter, og ikke minst dele ut rabattkode og annet snacks. Jeg digger både klærne og folkene som står bak merket, så da er det jo helt gull.

I går kveld satt jeg å valgte ut noen plagg fra kolleksjonen. Det er jo såå mye fint, så det var jaggu ikke lett å bestemme seg. Men her er noen av mine favoritter:

1234

Mye fint, ikke sant? Sjekk ut hele kolleksjonen HER, og om du skal bestille noe kan du bruke rabattkoden maren20 for 20% rabatt på ditt første kjøp. 

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no


Run&Relax SS17 collection is out! So nice and comfy. And the colours! I´m both model and ambassador for Run&Relax, meaning I get to choose some clothes, show you my favourites, give you a discount and some other snacks. I´ll picked out some of my favourites (scroll up). Also check out the whole collection HERE. Use the code maren20 to get 20% discount on your first bye. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *