TRENINGSØKTENE I DUBAI

Nå har vi fått de siste bildene fra treningsuka i Dubai. Så da tenkte jeg at det passet fint med en aller siste update derfra. Har jo ikke fortalt om alle treningsøktene vi hadde. Kanskje det gir litt ekstra treningsinspo for uka som kommer?  Fotograf var flinke Rasmus Kongsøre

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BOOT CAMP

Dette var en av de første timene vi hadde, med PernilleLotte og Martine. Veldig bra time med masse trøkk! Det var satt opp flere poster med to øvelser på hver post. Vi fordelte oss på de forskjellige postene, og skulle jobbe i 45 sek med 15 sek pause mellom hver øvelse, 2 sett på hver post. Det som er fint med sånne timer er at du kan tilpasse det helt etter eget tempo, og samtidig være en del av gruppa som pusher hverandre. Pia har både skrevet om og lagt ut film av økta HER, så sjekk den ut for detaljer. Perfekt å gjøre ute, enten alene eller sammen med flere. Ingen utstyr trengs!

_T3A0134_T3A0179_T3A0172_T3A0178

YOGA

…på stranda. Mmmmm jeg elsket denne timen. Jeg digger jo yoga, og som jeg sa tidligere, var det Lene som hadde timen. Hun jobber på olympiatoppen til vanlig, og du kan se hennes fine filmer og grasiøse bevegelser på instagram. Her fikk vi alle både en god strekk, i tillegg til mange kule utfordringer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA_T3A0860

CORE

Lene hadde også en coretime, med mange forskjellige øvelser som går på mage, rygg for å få en sterk kjernemuskulatur. Mange små men viktige bevegelser som kjentes godt i magen dagen etterpå.

_T3A0264

CROSSFIT

Crossfit med Inger og Pia. Det sier seg vell selv at denne var hard! Løping + styrkeøvelser og førstemann i mål. Lotte var helt rå her, og gikk av med seieren. Etterpå var det noen (forferdelige, hehe) parøvelser der vi skulle jobbe i 5 minutter på hver øvelse. Sånn typisk stå i hockey mens den andre tar knebøy osv. Det svei! DIGG time! Detaljer om denne økta finner du også hos Pia, HER. 

_T3A1128_T3A1167

RUNNING

Også en favoritt siden jeg er glad i å løpe! Pernille hadde løpetime på stranda, og her fikk vi mange gode tips til teknikk. Vi kjørte litt teknikktrening først, før tre runder med intervaller med litt forskjellig intensitet, til sammen 30 drag:

  1. 10stk 45 sek intervaller, med 15 sek pause. Puls 80-85 %

2. 10stk 30 sek intervaller, med 15 sek pause. Puls 85-90 %

3. 10 stk. 15sek intervaller, med 15 sek pause. Puls mellom 90-100 %

Det var så klart tungt, men det hjalp veldig å hele tiden konsentrere seg om puls og teknikk. Jeg kan komme litt mer tilbake til tipsene vi fikk om løpsteknikk i et eget innlegg senere.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

TRX OG RIP-TRAINER

Med Ida og Alex. Her jobbet vi hele tiden i par, og byttet på å gjøre forskjellige øvelser i TRX og rip-trainer. Rip-trainer har jeg aldri prøvd før, så det var gøy med noe helt nytt. Dette var sånne øvelser som ser lette ut, men så er de just ikke det.

_T3A0400_T3A0448Untitled

 

CALISTHENICS

Også med Ida og Alex. Calisthenics er rett og slett trening med egen kroppsvekt, men med noe litt mer spesielle og utfordrende øvelser enn man er vant til. Bildene sier vell sitt! Åja.. litt jenka først bare…

_T3A0178-2_T3A0207_T3A0426_T3A0516_T3A0357_T3A0368_T3A0393

 

3D-TRENING

3D-trening er trening der øvelsen går over alle plan (sagittalplan, frontalplan og transvertalplan). Så for eksempel i stedet for å ta en vanlig pushups flytter man litt på hender og føtter så man får gjort de i forskjellige posisjoner og vinkler. Eller knebøy; man flytter litt på beina for hvert knebøy man tar. I hverdagen er det jo sjelden at vi løfter, griper eller tar i mot noe helt rett opp og ned som en vanlig knebøy for eksempel. Kanskje har vi et barn på hofta mens vi må bøye oss ned for å plukke opp en leke. 3D-trening er derfor trening som gjør oss sterkere i disse situasjonene, noe jeg absolutt skal prøve meg mer på. Sjekk instagrammen til Ian for inspirasjon.

_T3A0017-2

 

 

BEVEGELIGHET

Med sjefen sjøl, Tommy Lande. Jeg har begynt å gjøre mer bevegelighetsøvelser som oppvarming til en styrkeøkt, i stedet for alltid bare å løpe. Det er veldig deilig, og gjør at teknikken blir bedre i selve styrkeøkta, da man kommer dypere ned eller inn i øvelsene. HER kan du se et eksempel på en slik oppvarming. Vi hadde også ei litta bootcamp på slutten her, bare for å få svetta ut skikkelig, og det er jo alltid godt!

_T3A0227_1

_T3A0233

_T3A0029

_T3A0017

 

 

SØLVES CLASS OF FUN

Sølve hadde timen før Friday brunch´en, og satte helt klart stemninga for resten av kvelden. Dette var skikkelig pre-party altså, en svett en som sådan, med dans og sexy moves til feelgood rytmer. En perfekt start på helga!

_T3A0037

 

_T3A0042

_T3A0044

 

MARTINES CLASS OF FUN

Søndagen var like grå og våt som den kan være i Norge til tider. Der regnet nesten hele dagen, og da vi skulle ha aller siste time med Martine høljet det ned. Det var vell nå det fristet aller minst å ut å trene, og hadde jeg vært alene hadde jeg blitt inne i senga med en film. Men ut skulle vi. Og Martine er jo ei strålende sol i seg selv. Det ble hele 90 minutter i plaskregnet, med dans, sexy moves, puls, syrefest og til slutt bungee! Litt av alt altså. Også SÅ gøy da! Jeg vant til og med en bungee som jeg fikk med meg hjem. Jeg har aldri prøvd dette før, men det var jo kjempegøy! Det er et langt trikk med håndtak som man kan bruke til mange forskjellige øvelser, og passer perfekt til utetrening i par (eller alene hvis man fester den rundt en stolpe eller lignende). Ser for meg at dette er noe Luca og jeg kan trene sammen når våren og sommeren kommer.

_T3A0351_T3A0810_T3A0263

Trenger vell ikke si mer enn takk til PrehabTrening for ei fantastisk uke! Og om du vurderer å bli med neste år, så er det altså ikke noe mer å tenke på. Det er verdt det! Jeg er i alle fall full av treningsmotivasjon, med nye øvelser, teknikktips og inspirasjon.

_T3A0086_T3A0484_T3A0476

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Hjemmeside marenaasen.no


1 kommentar

  1. […] fint å løpe om du ikke liker å løpe langt. Sjekk ut økta vi gjorde på timen til Pernill HER. Også MUSIKK da. Jeg MÅ ha musikk. Oppdaterer treningslista mi jevnlig, så det er bare å […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *