MOONSUN, ØKOLOGISK HUDPLEIE

Sponsede produkter fra Naturkilden.net

Norge ble denne uka kåret til «happiest place on eart». Vi har stort sett hatt og snø og regn om hverandre annenhver time hele denne uka, og det ser ut som det skal bli det samme hele neste uke. «Dæm kan itj mein Inderøya da værtfall» ble vi enige om når vi hørte om kåringen… Men bare sånn det føles akkurat nå altså! Sånt vær er definitivt det verste, og vi ble også enige om at det er da det er viktig å kose seg inne. En god treningsøkt etterfulgt av deilig hjemmespa, matlaging og film er sånn perfekt helgekos da synes jeg.

Jeg tenkte derfor det passet fint å tipse om denne herlige hudpleieserien som jeg fikk fra nettbutikken Naturkilden. Moonsun Organics er en økologisk hudpleieserie fra Sverige. Jeg har lenge ønsket å finne en favorittserie til kroppen som er helt ren og økologisk, sånn at jeg kan bruke den med god samvittighet både for kroppen min og miljøet. Disse har ingredienser som oljer, sheasmør, bivoks, sitrongress, blomster, eteriske oljer osv. Føler meg som naturens barn når jeg smører meg med disse, hehe.

DSC_0211 copy

Jeg fikk også en magnesiumspary (den lille luringen som ligger foran der). Magnesiumspary har jeg brukt lenge allerede. Magnesium er et mineral vi tappes lett for i kroppen, og mange har mangel på. Det tas opp best gjennom huden, så jeg sprayer det på den tynne huden på underarmene 1-2 ganger om dagen og lar det trekke inn.

DSC_0216 copy

Til ansiktet bruker jeg forresten fortsatt DMK-produktene som jeg har skrevet om før. Disse har jeg brukt i to år, og er mine absolutte favoritter til ansiktet som jeg ikke tenker å bytte ut med det første. Men om du er en av de som kun vil ha økologiske produkter, er Moonsun verdt å teste ut.

Jeg har likevel blitt veldig glad i denne ansiktssprayen. Den står på kontorpulten min, og jeg tar en sprut når jeg trenger en forfriskende oppkvikker mellom mailer, faktureringer og andre kjipe jobbgreier (neida, bare koselige jobbgreier….)

DSC_0224 copy

Yes.. satser på at denne lille hverdagsgleden kan lysne opp en ellers veldig grå lørdag. Og ja, dere får så klart en rabattkode. Bruk koden maren/moonsun20 for 20% rabatt på Naturkilden.net.

I morgen kommer det forresten en liten film om kraft, som jeg filmet sist jeg kokte kraft. På tide med litt mer matgreier her inne si…

God helg <3

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Surf Kombucha  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *