ROLIG START PÅ PÅSKA

Good palmesøndag kjære du!

Denne uka har gått med til jobb med ernæringsterapi i tillegg til kombuchaproduksjon. Vi har fått mange nye kunder de siste par ukene, og jeg kan jo røpe at det er mye som skjer bak kulissene. But more about that later, very very soon 😉

Luca skal jobbe for Corona i bakken i Hemsedal i påska (stikk innom han for en øl og en prat om du er der da!), så vi har passet på å tjuvstartet med påskekosen allerede. God mat, no godt i glasset, film, litt for mye smågodt og litt for mye sofasliting hele helga… alt på plass altså, bortsett fra snøen. Bahhhh. Ser ut som det blir en grå og våt påske, til og med på fjellet. Det frister ikke å ut, men i dag ble det en tur likevel, og det var veldig deilig!

17858387_10154959240700027_63051672_o copyDSC_0353 copyDSC_0345 copyDSC_0348 copyDSC_0382 copyDSC_0363 copy

Nå er det mere film på planen her. Påskenuss fra oss <3

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Surf Kombucha


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *