GRØNN SMOOTHIE ETTER EN SØT PÅSKE // GREEN SMOOTHIE

Hvem er klar for en real grønn smoothie etter en søt påske sier jeg bare!? I am! Jeg hadde en herlig påske med en god blanding av hyttekos, smågodt, god mat og vin, lang skitur i fjellet, venninnehygge og solsteik hjemme på gården. Helt perfect.

Untitled18035415_10154990264245027_1519297390_n

Kan jo også melde om en noe brå avslutning på kosen da jeg må ha fått i meg noe som tydeligvis ikke skulle være i kroppen. Tror jaggu meg det må ha vært en matforgiftning/infeksjon av et eller annet slag. Skal ikke gå i detalj, men kan jo si så mye som at det startet med vondt i kroppen, kvalme og svimmelhet, og endte i at det lille jeg til slutt fikk i meg av mat og drikke gikk rett ut igjen de neste to-tre døgnene. En aldri så liten ufrivillig og ubehagelig detox etter påsken der kan man si. Ehhhhe. Men er bedre i dag da, så da har jeg startet forsiktig med mat som gjør godt for fordøyelsen; kraft så klart! Og gode bakterier fra litt fermentert kål og Surf Kombucha så klart. Etter hvert gikk det også helt fint med denne grønne herligheten, da det faktisk var noe av de få alternativene som fristet…

DSC_0433 copyDSC_0441 copy

Denne lagde jeg mye i fjor sommer, og nå som sola titter frem igjen, kommer også denne frem. Det er noe med miksen av selleri og honning som jeg liker / This one I made a lot last summer, and now that the sun comes out again, this one is also back. There’s something about the mix of celery and honey that I like.

GRØNN SMOOTHIE / GREEN SMOOTHIE 

  • 1/2-1 avokado / 1/2-1 avocado 
  • 3 selleristenger / 3 celery sticks
  • 1-2 never fersk spinat / 1-2 handful fresh spinach 
  • 2-3 dl vann / 2-3 dl water 
  • 1 ts honning / 1 ts honey 

EKSTRA / EXTRA 

For ekstra næring og god konsistens, men ikke nødvendig / For extra nutrients and nice consistency, but not needed. 

  • Kollagen / collagen 
  • MCT-olje / MCT-oil 
  • Lecithin
  • Isbiter / ice cubes 

Miks alle ingrediensene godt i en blender. Smak til med honning og vann med tanke på sødme og konsistens / Mix all ingredients in a blender. Flavour with honey and wather to decired sweetnes and consistency. 

Isbiter er godt i på sommeren, men er ikke nødvendig synes jeg. Sett den litt i kjøleskapet om du vil ha den kald / Ice cubes are nice in the summer, but not necessary I think. Put it in the refrigerator if you want it cold. 

DSC_0447 copyDSC_0446 copy

I morgen snapper jeg for kostholdsdamene igjen. Lager sikkert denne til frokost, så bare å følge med.

God tirsdags kveld! Snart helg jo.

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Surf Kombucha 


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *