UKAS MATINSPO

…eller månedens matinspo kan vi nesten kalle det. Ser det er en måned siden forrige matinspoinnlegg. Har i alle fall klart å samlet sammen noen bilder siden den gang også. Kan melde om en god del eggerøre. Det er såå godt, enkelt og ikke minst sunt! Har variert litt tilbehøret da, så slenger ved flere bilder. Som dere ser er eggerøra veldig flytende, just how I like it. Det er viktig synes jeg, og den perfekte eggerøra etter min smak, er (som jeg sikkert har sagt før) å steke i gooodt med smør/ghee på svak varme, røre ofte og stoppe den med EN GANG den er stivnet nok, men mens den enda er fløyelsmyk. Naaaaam. Tørr eggerøre… æææææh nei takk.

Stekt hyse og digg sommersalat med mango og granateple. Elsk på den salaten <3 Trenger ikke annet tilbehør i sommer ass.

Avokado med havsalt og sitron, røkt laks, og knekkebrød med ghee/smør og pesto. Favorittpestoen er fra Coop «Smak Forskjellen».

Eggerøre, pesto, salami, cherrytomater og fermentert kål. Tok frem kålen jeg lagde før jul, og nå har den blitt enda bedre!

Eggerøre, fermenter kål og kapers. Kapers er godt ass!

«Potetkak» med smør, spinat, rød pesto og røkt skinke. Og et glass rød Surf Kombucha.

Eggerøre, pesto, knekkebrød med majones, tomat og havsalt. Den siste der… knekkis med majo, tomat og salt… undervurdert! Det er noe sommerminner som dukker opp når jeg spiser det…

Spekemat og mammas potetsalat. Mamma lager verdens beste potetsalater!! Dette er en variant som vi digger på sommeren. Så lettvint å lage og ha som tilbehør til grillmat hele sommeren gjennom. Hun lager det med kalde poteter, brokkoli, rød løk, soltørkede tomater, olivenolje, oliven og grov sennep. Tror det var det.

Eggerøre, salatblader og granateple. Granatepleeeee <3

Mammas eggsalat (egg, majones og syltet agurk… tror det var det?), salat, avokado og pesto.

Nå ble jeg sulten, som vanlig. Quinoasalat in the making. Kommer på blogg seff.

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Surf Kombucha 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *