QUINOASALAT MED KRAFT OG GURKEMEIE // QUINOA SALAD

Dett er så enkelt og godt! Skulle til å si at det var suuuper veganrett, helt til jeg kom på at jeg kokte i kraft…
MEN den kan så klart lages med vann i stedet for kraft! No problemos.

QUINOASALAT / QUINOA SALAD 

Quinoa

Kraft (kan bruke vann i stedet) / bone broth (or just water)

Gurkemeie / tumeric

Olivenolje / olive oil 

Havsalt / sea salt 

Avokado, soltørkede tomater, tomat, koriander… eller andre ting / avocado, sundried tomatoes, tomatoes, coriander… or whatever you like

  1. Kok quinoa (som beskrevet på pakken). Jeg kokte i kraft i stedet for vann for ekstra masse smak og næring! Hadde også i gurkemeie og havsalt for å få den fine fargen, og enda mer smak / Boil quinoa in bone broth or water. Add tumeric and sea salt in the water. 
  2. Blandt i litt olivenolje i den ferdige quinoaen (er i grunn ikke nødvendig når du koker i kraft. Men jeg gjorde det likevel) / add olive oil in the finish quinoa
  3. Kutt opp og bland i whatever du måtte ønske. Denne gang ble det; avokado, soltørkede tomater, tomat og koriander. Det var det. Men det meste funker, spekepølsebiter og lignende er også godt i / Cut and add whatever you might like. I used avocados, sundried tomatoes, tomatoes and corainder 

Frokost, lunsj, middag, tilbehør eller kvelds… jaada bring it! / Breakfast, lunch, dinner, side dish or evening snack.. yeah just bring it! 

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Surf Kombucha 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *