BURSDAG OG FERIE I PORTUGAL // BIRTHDAY AND HOLIDAY IN PORTUGAL

Og da var jeg tilbake i Norge og på gården igjen. HVOR ble det av den uka liksom? Jeg hadde jo planer om å både jobbe og blogge mens jeg var der, men altså… det skjedde visst ikke. I alle fall ikke blogg. Vi har i grunnen vært på farten og sosiale fra morgen ti kveld hele uka, så har ikke blitt mye tid til å sitte inne med mac´en. Men kanskje like så greit. Å koble helt ut gir absolutt mer motivasjon når jeg kommer hjem igjen, til å komme inn i rutiner, planlegge og stå på litt ekstra. Og det trenger jeg nå, for Luca kommer ikke før om en måned! Han er igjen i Portugal for å være med på treningscamp med det norske surfelandslaget (ja, for det fins faktisk!), også drar de alle videre til Biarritz i Frankrike i slutten av måneden for å konkurrere i surfe-VM. Jeg har sååå lyst til å dra å se på, men vi har søkt som tullinger etter greie flybilletter, men ingen klaffer med både tid og pris. Anyways, det betyr altså at jeg må jobbe alene (med litt hjelp fra gode hjelpere til kombuchatapping innimellom) i mai. Men det skal gå bra. Plutselig er det juni og Luca er tilbake.

Men herregud så gøy vi har hatt det, som alltid. Vi startet uka med et brak, og trippel bursdagsparty, for søstra til Luca, Saskia, som ble 20 år, svigermor Lis som ble 60, og meg som ble 27! Rundt 50 pers, både norske, portugisiske og andre, var samlet på en koselig restaurant rett ved elva i Tavira. Først ble det servert lunsj, så var det liveband som spilte og sang, og vi fikk så mye drikke vi ville ha hele kvelden. Litt senere ble det servert suppe , før Luca avsluttet med å mikse litt musikk så det ble skikkelig fart på dansegulvet. Etterpå dro vi videre, noen på byen og noen på afterparty. De hardeste holdt på til i 6 tida på morgenen, og jeg kan jo røpe at alle tre bursdagsbarna var blandt de, både vi i 20-åra og hun på 60! No problem!

Saskia, Lis og meg <3

Dagen derpå dro vi til fossen og tok et bad, spiste god mat og tok livet med knusende ro

Så dro Luca og jeg til Sagres, på vestkysten av Algarve, ble der noen dager og møtte venner og kjente, Luca surfet og jeg filmet og strikket (har startet på ny genser.. kan vise dere senere). Det har vært ganske store bølger, så ble ikke noe surfing på meg denne gangen.

Det er så rå natur langs kysten! På denne stranda jobbet vi to sommere på rad, Luca som surfeinstruktør, og jeg leide ut brett og våtdrakter. Da løp jeg ofte til stranda på morgenen, ca 8km, tok et morgenbad, også rett på jobb. Var jeg heldig kunne jeg ta en surfepause midt på dagen også! Ahhh memories! (Men så jobbet vi laange dager, og måtte vaske typ 60 brukte våtdrakter hver kveld og da, så det var ikke all smiles hver dag dagen lang der heller altså).

Saskia og Luca. Soooo windy

Hasselnøttsmør fra markedet. Naaam

Coffee in the mooorning. Dagens høydepunkt ass. Outfit fra Run&Relax 

Og som Luca prøve å si her; seeeee på den solnedgangen da!!!

Så takk for denne gang Portugal. Strax tilbake <3

Og vi, vi blogges mere denne uka for å si det sånn! Har flere fine innlegg på lur, så titt innom igjen du. Kommer til og med en videoblogg fra turen etter hvert. (Må bare få oppdatert redigeringsprogrammet mitt, for det har visst fått noe bugg. Har prøvd å lage filmen fra California minst toooo ganger, sånn laget den helt ferdig liksom, og DET tar tid, men så blir det bare klikk. Så sjuuukt irriterende. Så ja.. det kommer).

Nå blir det ei litta treningsøkt, før jeg skal på sesongens første dugnad til andelslandbruket. Ha en fin søndag!

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Surf Kombucha 


I´m back in Norway again after a week in Portugal. I planned to both work and blog while I was there, but the days just flew away! We had such a great week that started with a triple birthdayparty, Lucas sister Saskia turned 20, my mother in law Lis turned 60 and I´m now 27! Wooh. We´v been around in Algarve, meeting friends, Luca has been surfing and I´ve been filming and knitting (started on a new sweather, I´ll show you later). It´s been quite big waves so no surfing for me this time. Thanx for this time Portugal, see u soon again. And more blog posts coming next week for sure, so stay tuned. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *