GOOD FRESH MORNING

Inneholder sponsede produkter

Gooood, frisk onsdags morgen, her skinner sola!

Så herlige farger, ikke sant? Oppskrift på smoothien HER, bare at nå hadde jeg i vaniljeproteinpulver (denne er favoritten, rabattkode 219622) i stedet for honning.

Også fikk jeg så fint sugerør av glass fra naturligliv.no! Snille de sendte en overraskelsesgave! Fikk også denne omega-3´en fra Omega-Cure. Som dere vet støtter jeg så klart mine søte naboer og sverger til Havfruenes Tran, grunnen til det kan dere lese HER og HER. Men pleier å anbefale både den og denne fra Omega Cure til klienter, siden det er veldig smak og behag hva man liker. Denne smaker vanilje og sitron, og jeg puttet til og med litt i smoothien, og det ble kjempegodt!

Dette har ikke noe med smoothien å gjøre da.. men det bidrar (mentalt kanskje?) til en deilig, frisk morgen. Elsker den friske, rene, sommerregnduften av denne parfymen, CLEAN Rain (kjøpte på taxfree). Også ansiktsprayen fra Moonson / naturkilden.net (rabattkode maren/moonsun20)

Håper du også har en fresh morgen, og får en finfin dag! <3

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Surf Kombucha  


Gooood fresh morning, the sun is shining here!
Recipe for the green smoothie HERE, I just added vanilla protein powder (this one, discount code 219622) instead of honey. Also tried out the omega-3 from omega-cure, and it both the quality and the taste is really good; lemon and vanilla. I added some in the smoothie and it´s really good! Also I´m in love with the clean and fresh summer rainy smell of CLEAN Rain (bought it on taxfree), and the face spray from Moonsun / naturkilden.net. Hope you are having a fresh morning as well, and a greeeat day <3 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *