FESTLIGHETER OG SJOKOLADEKAKAE UTEN EGG, MELK OG GLUTEN

Longe time no see. Plutselig var det en uke siden sist gitt. Disse to ukene etter jeg kom hjem fra Portugal har virkelig gått i ett. Lange dager med både kontorjobb, ernæringsklienter og kombuchaproduksjon alene mens Luca er i Frankrike… da må bloggen nedprioriteres, enten jeg vil det eller ikke. 17.mai ble den ene skikkelige fridagen, også igjen nå i dag. Feiret derfor bare 17.mai rolig her hjemme, det var knallsol så budan ble i år byttet ut med bikini og solings. Helt OK.

I går giftet broren min seg, og jeg var i bryllup for første gang. Herregud for en fin dag, fin fest og ikke minst fint brudepar. En dag jeg kommer til å huske for alltid <3

Jeg lagde denne kaka, uten egg, melk og gluten, og oppskriften finner du HER. Men jeg doblet oppsrkiften, brukte en større form og delte ikke opp kaka, bare smurte på sjokoladekremen oppå og pyntet med stemor og bringebær. Hadde også i mer lønnesirup pluss kokosblomstsukker da jeg ville ha den litt søtere siden den faktisk skulle være til et bryllup.

I dag har vi vært å ryddet, og ellers har jeg bare vært lat. Veeldig deilig og etterlengtet. Jeg merket at noen dager forrige uke var det så mye på en gang, hele dagen, at jeg slet litt med å huske å puste skikkelig med magen. Og det er jo ikke bra. Selv om jeg har vært full av energi er det lett å bli ekstra sliten etterpå når ting roer seg, dessuten har det vært vanskelig å få sovne på kvelden fordi jeg har vært så i høygir, og derfor også vanskelig å stå opp og komme i gang tidlig. Så tar sikte på en liiitt roligere uke denne uka.

Håper vi blogges litt mer denne uka, for jeg har mye på lager. Jeg skal også følge med på Luca og det norske surfelandslaget som konkurrerer i Frankrike. Jentene har vell surfet allerede i helga, og gutta tror jeg starter i morgen. Jeg kommer med en liten update når jeg vet mer. Ellers kan du også følge med på nett på isasurf.org. HEIA NORGE!

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Surf Kombucha  

2 kommentarer

  1. Marit Mortensen

    Nydelige bilder 🙂 Heia Norge 😀

    1. Maren Aasen

      Takk 🙂 Ja, heiaheia!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *