PÅ VEI TIL ÅLESUND

Hei hei helloooo

Jeg sitter egentlig og skriver om ernæring og hud, men tror ikke jeg rekker å få det helt ferdig og klart til å postes på bloggen i dag, så popper derfor bare innom for å si hallo i søndagen! Håper du har hatt en finfin helg! Jeg har jobbet i kombuchaproduksjonen i helga (flaks vi ikke hadde like fint vær som Oslo si), og nå sitter jeg på Værnes på vei til Ålesund for to dager modelljobb med BLÆST som jeg har jobbet med før. SS17 er ute nå med fargerike og freshe regnjakker. Jeg regner med vi skal shoote SS18 denne gangen, siden vi allerede har gjort høstkolleksjonen. Den gjorde vi i november, og håper i det minste det er liiiitt varmere denne gangen, for det var to meeeeget kalde dager på jobb for å si det mildt!

Luca og resten av team Norge er forresten ute av surfe-VM i Biarritz. Det var så himla små bølger, altså til og meg JEG kunne surfa! Med så små og få bølger blir det veldig lite sjanser til å få vist seg frem på de 20 minuttene som skal fordeles på fire personer. Som Luca og broren Joackim sa; skikkelig irriterene og ikke få sjansen til å vise hva de er gode for når de føler at surfinga har vært on point i det siste. Åhhh, men sånn er det når naturen bestemmer, da vet man ikke hva man får og det er ikke så mye man kan gjøre med det. Det er jo en grunnene til at surfing ikke har vært en OL-gren før nå.. man kan liksom ikke planlegge at det skal være bra bølger. Men i 2020 blir endelig surfing med i OL for første gang, og i høst blir EM arrangert i Norge, nærmere bestemt på Jæren. Og ikke nok med det; Kronprins Håkon som selv er surfeentusiast (sammen med Marius), sitter i hovedkomiteen! Kronprinsen var også i Frankrike og heiet på gjengen og spiste middag med de. @Detnorskekongehus la til og med ut dette bildet på instagram, så det er jo ganske stas da.. Surf Kombucha godt representert også… bra Luca 😉

Alright, nå er det boarding. Blogges senere, ha en fin søndagskveld <3

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Surf Kombucha  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *