FOTOSHOOT OG TRAPPELØP I ÅLESUND

Da er jeg hjemme etter to dager fotoshoot i Ålesund. Det ble visst ikke så veldig mye varmere enn sist gitt, så etter en 10 timers dag første dagen var jeg egentlig ganske skutt og klar til å legge meg, men så hadde jeg også lyst til å opp til Fjellstua mens jeg var der. Så etter litt motiverende ord fra lokale snappchatfølgere (Thanx!! Herlig at motivasjonen kan gå begge veier) som sa at jo, det var verd det, og det var ikke noe lang tur, så var det på med treningsklær og ut igjen. Og det var absolutt verdt det! Herregud for en helt perfekt plass å løpe trappeintervaller! Ca 400 trappetrinn opp til DEN utsikten over vakre Ålesund. Ble bare en tur opp siden det var ganske sent og jeg var sliten, men ble sittende på toppen og nyte solnedgangen en stund før jeg løp den igjen. Så 20 min yoga på hotellrommet, en varm dusj og rett i seng. MMmmhm da sov jeg godt da.Å være ute i kulden og fryse to dager i strekk tar på veldig, så jeg har hatt litt vondt i halsen og ørene i dag.  Men har kjørt på med DENNE rutinen som jeg pleier, og krysser fingrene og alt jeg har for å ikke bli skikkelig syk og at det går over fort. Tror bildene blir fine da! Men de kommer ikke ut før om et år.. Nå er det DISSE som vi tok for et år siden som er ute.

Har dere forresten sett det nye coveret til Shape-Up eller? Tihiii… Kan vise skikkelig i morgen 😉 Nightyyyy!

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Surf Kombucha  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *