SHAPE UP COVERGIRL

Da jeg var på treningscamp i Dubai i ferburar var jeg jo på en fotoshoot for ShapeUp, og nå er altså bildene ute som du ser. Veeeldig stas å både få pryde forsida, og ha et intervju inni norges tørste treningsblad. Som jeg sier i intervjuet; jeg jobber jo litt som modell, men dette er mitt første ordentilige cover, og siden jeg er så glad i trening og alt som hører med, føles det veldig riktig at det første skulle være nettopp for ShapeUp. Så takk til Pia og resten av gjengen <3 Bildene er tatt av Rasmus Kongsøre

Jeg har ikke fått bildene enda så det blir bare bilder av bladet, men løp og kjøp i stedet da vell! Det er jo tross alt mange andre flotte damer inni bladet også, blandt annet Pia Seeberg, Lotte Oxholm og  Maren Erdvik som alle deler av sin kunnskap og sprer inspirasjon <3 

Får vell bare venne meg på tanken om hvor rart det blir å se seg selv i bladhylla i alle butikker i hele juni da…
I dag skal jeg noe litt mindre glamorøst, nemlig rydde og jobbe. Og OM jeg gleder meg til Luca kommer i morgen eller! Jaaasss. God helg <3

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Surf Kombucha  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *