VLOG: CALIFORNIA, SURF AND KOMBUCHA

I februar var jo Luca og jeg i California igjen, både for litt kombuchainspo, ferie, surf og for å besøke venner. Vi filmet litt på turen, og jeg har prøvd flere ganger å snekre sammen en liten videoblogg, men fant ut etter typ tre forsøk (!!!) at det var noe bug i redigeringsprogrammet! SÅ himla irriterende. For med mine skills tar det litt tid å redigere da for å si det sånn. Men nå har jeg endelig fått ordnet det, bedre sent enn aldri. Så her er noen klipp fra CaliLife; litt kombucha, litt surf og litt fjas. Takk til gjengen for en latterlig morsom uke!

Sjekk YouTube-kanalen min for flere filmer, og trykk gjerne abonner <3

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Surf Kombucha  


In February, Luca and I went to California again, for some kombucha inspo, vacation, surfing and visiting friends. We filmed a bit on the trip, and I have tried several times to make a new video blog, but found out after like three attempts (!!!) that there was some bug in the editing program! SO annoying. Cause with my skills it takes some time to edit… But now I finally made it, better late than never. So here are some clips from CaliLife; A little kombucha, a little surf and a little messing around. Check out my YouTube Channel for more videos, and subscribe <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *