TO SPORTY OUTFITS OG EN STYRKEØKT

Sponsede antrekk

Nike genser / Röhnisch shorts / Nike sko

Adidas topp / Casall tights / Nike sko

FYTTIRAKKERN for et drittvær det har vært i Trøndelag de siste dagene! 9 grader, sur vind og regn. Esj. Det gjør noe med humør må jeg si. Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det, som man sier… Vell, kan ikke si jeg tar dette oktoberværet midt på sommeren veldig bra altså. Akkurat nå er det plutselig kjempefint da! Men vi har vært inne og jobbet i hele dag, før jeg dro rett til flyplassen her jeg nå sitter og venter.

På treningsfronten er det kun innetrening som har fristet i det siste, så det har blitt den ene styrkeøkta etter den andre. Og da hjelper det litt på humøret med nye, freshe, sporty treningsklær! Disse er fra getinspired.no. Jeg har alltid digget casall tightsene, spesielt til løping, for de sitter som støpt, sklir ikke ned noen plass, og føles så… lette. En tynn treningsgenser med fresh farge, kort shorts og hvite sneakers slår jo heller aldri feil. Adidastoppen er ganske lang, men kan knytes opp stappes ned i tightsen.

Kan jo forsåvidt dele en av øktene jeg gjorde denne uka.
Jeg valgte ut seks favorittøvelser og satte de sammen til tre supersett, med 12 reps x 3 sett:

1a) Chins
1b) Knebøy

2a) Ettbens markløft
2b) Stangroing

3a) Glute bridge
3b) Ab roller

En kjapp, men digg økt.

Nå er jeg på vei til Stockholm for å besøke Frida i helga. Det skal bli sååå godt med ei skikkelig frihelg borte. Har stort sett bare vært hjemme i hele mai og juni. Kombuchaen går så fort unna nå at vi må bare må lage det vi klarer, og holde produksjonen i gang konstant. Ukedager og helger har gått om hverandre, og dagene har gått på repeat. Det går jo bra, men kjenner at jeg når jeg ikke får noe avbrekk med andre impulser i helgene, mangler jeg  motivasjon til å ta fatt på en ny uke når mandagen kommer. Så målet for sommeren er, siden jeg ikke skal ha noe særlig ferie, må bli å ta småturer og avbrekk i helger og der det lar seg gjøre. Det er jo ikke alltid så mye som skal til, eller at man trenger å dra så langt.

Så denne helga skal jeg suuuuge til meg alt jeg kan av byliv og svensk midtsommerfeiring! Bort fra gårdsliv, hverdag og «sjitver». Ahhhh muuuuch needed.

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Surf Kombucha 

2 kommentarer

  1. Grete-Linn Tømmerberg

    Ha en fin midtsommerhelg da Maren! 🙂 ;-*

    1. Maren Aasen

      Thanx babe ;* En god St.Hans til deg! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *